Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči uzvrata

Bjelica otkrio što smjera, ali ne i s kime

Dinamo
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
26.08.2019.
u 13:05

- Moji suigrači i ja potrudit ćemo se da dovedemo Ligu prvaka u Zagreb. Ovaj klub, grad i navijači zaslužuju to. Svi jedva čekamo tu utakmicu, idemo u Norvešku kao da je 0:0 - naglasio je Gojak.

Dinamov trener Nenad Bjelica i njegovi igrači bili su jedinstveni u stavu iskazanom pred put u norveški Trondheim, gdje ih u utorak (21 sat) čeka uzvratni dvoboj s Rosenborgom u doigravanju za Ligu prvaka, izjavivši da idu po još jednu pobjedu.

Dinamo je na put ponio prednost od 2:0 iz maksimirskog dvoboja, što je veliki kapital s obzirom na prikazanu igru u kojoj je bilo prilika za još pokoji pogodak. No, iako je optimist, trener Nenad Bjelica je i pragmatik.

- Imamo dobar rezultat, što ništa ne znači. Čeka nas puno posla u Trondheimu, ali smo spremni. Vjerujem da ćemo ponoviti utakmicu iz Zagreba.

Rosenborg u svojim utakmicama pokazuje dosta veliku snagu kada igraju kod kuće, ali nadam se da ćemo ponoviti susret iz Zagreba ili iz Budimpešte. Moramo biti na pravome nivou i onda vjerujem da su nam šanse za prolaz velike. Igrat ćemo na pobjedu - najavio je Bjelica koji još nije želio otkriti ni natuknuti u kakvom će sastavu Dinamo istrčati na travnjak stadiona Lerkendal.

- Sutra ćemo vidjeti sastav, ekipa je u dobroj formi. Sigurno da će oni igrati ofenzivnije, ali s naše strane ništa se ne mijenja. Idemo s maksimalnim pristupom i po pobjedu - zaključio je Bjelica.

S kakvim će pristupom Dinamovi nogometaši nastupiti u utorak, svjedoče i riječi Amera Gojaka, jednog od kandidata za udarni sastav.

- Moji suigrači i ja potrudit ćemo se da dovedemo Ligu prvaka u Zagreb. Ovaj klub, grad i navijači zaslužuju to. Svi jedva čekamo tu utakmicu, idemo u Norvešku kao da je 0:0, želimo što prije zabiti gol i završiti posao. Dobro smo se pripremili za sve što nas čeka u Norveškoj. Imamo iskustva s ovakvim utakmicama i znamo da je svaka i najmanja sitnica odlučujuća. Znamo kako igrati i to ćemo i pokazati - poručio je Gojak.

Strijelac prvog pogotka u zagrebačkoj utakmici bio je Bruno Petković, koji je u 8. minuti izborio i realizirao kazneni udarac. U odnosu na utakmicu na Maksimiru, hrvatski reprezentativac očekuje napadački izraženije izdanje Rosenborga.

- Sigurno će krenuti ofenzivnije nego što su bili u Zagrebu. S naše strane se ne mijenja ništa. Za svaku utakmicu u koju ulazimo imamo razrađenu taktiku, a to je da pobijedimo. Mislim da je njima prioritet kako da zabiju gol. Bitno je da odigramo dobru utakmicu i mislim da bi naša kvaliteta trebala presuditi - kazao je Bruno Petković.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
17:22 26.08.2019.

Nadam se, ak bude, da će penal pucati netko normalan!?

ON
ON
17:23 26.08.2019.

bjelica je odmjren, i u izjavama jako dosljedan trener.Zna šta hoće i šta može sa ovom kompaktnom ekipom.Sretno PLAVI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije