Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sada na Maksimir

Bjelica otkrio što je rekao igračima na poluvremenu, kako je režiran preokret u Trnavi

Spartak - Dinamo
Foto: Reuters
1/8
25.10.2018.
u 22:25

Dinamov trener je izrazio zadovoljstvo što će klupske snove imati priliku ostvariti ispred grlate maksimirske publike.

Dinamov trener Nenad Bjelica nije skrivao zadovoljstvo nakon što su "modri" u Trnavi pobijedili Spartak sa 2:1.

 - Moram biti zadovoljan s tri boda i igrom momčadi. Posebno s drugim dijelom utakmice. U prvom poluvremenu smo imali previše dugih lopti, pa smo na poluvremenu rekli da moramo promijeniti igru i probati po bokovima. Zabili smo dva gola, imali smo par odličnih situacija i zadovoljan sam slikom naše igre i igrača, rekao je Dinamov strateg, pa tome dodao

- Zadovoljan sam time u sve tri utakmice do sada. Ovisimo samo o sebi i gledamo samo sebe. Imamo sve preduvjete da na Maksimiru osiguramo proljeće u Europi, i to pred našim navijačima", kazao je Bjelica.

Ovom pobjedom Dinamo je načinio veliki korak prema plasmanu u drugi krug natjecanja koji 'modri' čekaju već 48 godina. Posljednji put Dinamo je dočekao europroljeće 1970. godine kada je u četvrtfinalu Kupa pobjednika kupova igrao protiv Schalkea.

Spartak je poveo u 32. minuti golom Alija Ghorbanija, izjednačio je Mario Gavranović u 64. minuti, a u 78. minuti pobjedu Dinamu donio je Mislav Oršić. 

U drugom susretu iz ove skupine Anderlecht i Fenerbahče su u Bruxellesu odigrali 2:2. Nakon tri kola na ljestvici vodi Dinamo s devet bodova, Fenerbahče ima četiri boda, Spartak tri, a Anderlecht je osvojio jedan bod.

U idućem kolu 8. studenog sastaju se isti suparnici, samo će zamijeniti domaćinstva. Dinamo i Spartak će igrati na stadionu Maksimir, a 'modrima' je teoretski dovoljan bod za prolazak u nokaut fazu.

>> Pogledajte slavlje dinamovaca

Komentara 1

KA
Karma
22:47 25.10.2018.

Ulazimo u Europu proljeća i tjeramo EU iz Europe.Smeta.Neprocjrnjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije