Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večer uoči uzvrata

Bjelica na portugalskom tlu poručio: Benfica se može proći na samo jedan način

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
13.03.2019.
u 20:25

Dinamov strateg je još jutros u Zagrebu najavio da u momčadi neće biti velikih iznenađenja

Dinamov strateg Nenad Bjelica izašao je ispred novinara posljednji put uoči uzvratne utakmice u Lisabonu. Podsjetimo, Modri su u Portugal doputovali uz 1:0 prednost, svjesni da je to lijep rezultat, ali i nedovoljan da bi bilo što jamčio. 

>>> Pogledajte što je još sve Bjelica rekao u Zračna luka Franjo Tuđman uoči putovanja u Lisabon

- Mi smo došli odigrati dobro, pružiti sve od sebe i pokušati ponoviti igru kao u Zagrebu - kazao je trener Dinama Nenad Bjelica na novinarskoj konferenciji na stadionu Luz uoči uzvratnog susreta osmine finala Europske lige protiv Benfice.

- Samo s perfektnom utakmicom možemo proći Benficu. Nemamo mi što čuvati rezultat. Ono što mi daje nadu je naša igra iz prve utakmice - kazao je i dodao da očekuje agresivnog suparnika koji će od prve minute jurnuti po pogodak

- Očekujem agresivnu Benficu koja će krenuti napadački od prve minute i pokušati što prije zabiti gol. Gledao sam prošle utakmice u kojima su furiozno krenuli, a to očekujem i četvrtak - napomenuo je. 

>> Pogledajte što je rekao Emir Dilaver uoči puta u Lisabon

 

Bjelica je naglasio kako je Benfica zbog svoje kvalitete u prednosti, ali i dodao kako hrvatski nogomet više nije nepoznanica.

- Oni imaju prednost, ali mi to želimo neutralizirati na terenu. Naš plasman u četvrtfinale bi mnogo značio za hrvatski nogomet, premda hrvatski nogomet više nije nepoznanica. Reprezentacija je bila druga na svijetu, imamo najboljeg igrača na svijetu, Dinamo je nakon 50 godina ušao u osminu finala. Nismo niti mi tako loši.

Benfica je posljednju ligašku utakmicu igrala u ponedjeljak, pa su imali malo vremena za pripremu utakmice s Dinamom.

- To je njihova odluka, uvijek je bolje imati koji dan više. Igrali su u ponedjeljak navečer i vidjet ćemo hoće li to igrati kakvu ulogu. Znamo da neće biti lagano, ali imamo dovoljno kvalitete. Teško je Benfici naći slabost, ali vjerujemo u sebe -  kazao je na kraju.

Komentara 1

ZR
Ze Roberto u
21:46 13.03.2019.

Ne može nam Benfica ništa, jači smo.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije