Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NICOLAS PEPE

Bjelica kupuje jednog od najvećih promašaja ikada? Plaćen je 80 milijuna eura, navijači su ga rugali

FRA, UEFA ConfLeague, OGC Nice vs Partizan
EXPA/ Pressesports/ Frederic Porcu
07.09.2023.
u 18:38

Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Nici, a talijanski novinar Nicolo Schira javio je kako će otići u Bešiktaš, ali Trabzon bi mogao pokvariti posao u zadnji trenutak.

Trabzonspor i Nenad Bjelica prema pisanju francuskog Foot Mercata u smiraju prijelaznog roka žele dovesti Nicolasa Pepea, najvećeg promašaja u povijesti Arsenala kojeg su platili 80 milijuna eura. Međutim, nogometaš iz Obale Bjelokosti nije opravdao status najskupljeg transfera u povijesti kluba iz Londona. 

VEZANI ČLANCI:

Iako je zabilježio 112 utakmica za topnike te zabio 21 pogodak uz isto toliko asistencija, navijači nisu bili zadovoljni njegovim igrama i često su ga ismijavali zbog promašaja. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Nici, a talijanski novinar Nicolo Schira javio je kako će otići u Bešiktaš, ali Trabzon bi mogao pokvariti posao u zadnji trenutak. 

Pepe ima ugovor s Arsenalom do lipnja 2024. godine, ali malo je vjerojatno da će ga odraditi do kraja, Transfermarkt ga procjenjuje na 18 milijuna eura. 

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
19:27 07.09.2023.

...su ga rugali ??? Lepi moja hrvatska jazik !

KR
kremenko
20:28 07.09.2023.

Danas klinci tako govore .Totalno nepravilno i čudno.

LE
let3
12:11 09.09.2023.

...su ga rugali? Hm, možda je to neka pohvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije