Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI POVRATAK?

VL doznaje: Ademi se želi vratiti u Dinamo, ali daleko je od Maksimira. Zove ga i Bjelica

Arijan Ademi oprostio se od suigrača i navijača
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
04.09.2023.
u 19:18

Ademi ima ugovor s kineskim Gouanom do 31. prosinca 2025. godine, no radije bi se vratio u Europu nego boravio u dalekoj Kini, ali nije Dinamo jedini klub koji je zainteresiran za Arijana

Sjevernomakedonski reprezentativac Arijan Ademi silno se želi vratiti u zagrebački Dinamo! Večernji doznaje kako legendarni kapetan ne bi imao ništa protiv povratka u Maksimir, klub također želi vratiti Ademija, ali puno uvjeta se još mora ispuniti te ovo još nikako nije završen posao. 

Prvo se treba dogovoriti s Kinezima oko ugovora, načina transfera i isplate, a to baš nije tako lagano ni brzo, stoga Ademi nikako nije na pragu dolaska u Maksimir. 

Ademi ima ugovor s kineskim Gouanom do 31. prosinca 2025. godine, no radije bi se vratio u Europu nego boravio u dalekoj Kini, ali nije Dinamo jedini klub koji je zainteresiran za Arijana. Također imamo informacije kako ga mami bivši trener Nenad Bjelica i njegov Trabzonspor! 

VEZANI ČLANCI:

Vjerojatnije je kako će Dinamo biti prvi izbor Ademija, ali nikada se ne zna, također jednu bitnu stavku može igrati i činjenica da je sutra posljednji rok za prijavu igrača za europska natjecanja. Svima je naravno u interesu da se ovaj transfer završi što prije, a naredni sati i dani će pokazati što će se dogoditi. 

Komentara 5

MI
mikimouse12
21:40 04.09.2023.

a napisati da kinezi hoce milijun i da ga kinezi hoce prodat jer se ozljedio?

Avatar Make my day
Make my day
19:33 04.09.2023.

A moj Ademi..."nije u šoldima sve"

EJ
ejStef
10:23 05.09.2023.

Jel Dinamo ima uopće skauting koji prati interesantne igrače? Ovo je čista stihija što sada rade. Možda je vrijeme da se uprava prihvati nekog drugog posla, a Dinamu puste nekom tko zna... Ili mogu uvijek kao Osijek (i Hajduk) drvlje i kamenje na suce, HNS, vrijeme, nesreću i položaj zvijezda, pa time maknuti fokus sa sebe i prebaciti na opće poznatu urotu koja je kriva za loše sportske rezultate...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije