Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni strateg

Bjelica grmio u svlačionici, nekim se igračima od danas crno piše

Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
30.03.2019.
u 22:12

- Ne želim imati grč u želucu i samo čekati kraj utakmice - istaknuo je Bjelica

Dinamo je nastavio s pobjedama u HNL-u, svladao je zaprešićki Inter s 1:0, no plavi ovu utakmicu baš i ne trebaju pamtiti po dobru. Ne treba je ni zaboraviti, a zacijelo će se i trener Nenad Bjelica potruditi da je ne zaborave.

Valja im upamtiti kako izgledaju kad igraju loše, a igrali su doista loše, bez ideje, bez smisla s tek pokojom prilikom. I mogu biti sretni što ih Inter za to nije kaznio, da su Zaprešićani malo kvalitetniji, mogli su odnijeti pokoji bod iz Maksimira.

U poluvremenu je Dinamo odao počast svom bivšem igraču, članu generacije 1982. Draganu Bošnjaku, koji je umro u Petrovaradinu i pokopan s dresom Dinama.

Za to vrijeme je Bjelica očitao lekciju igračima, ali nije pomoglo, u nastavku nisu bili ništa bolji. Ni ulasci Olma, Gavranovića i Gjire nisu donijeli ništa, plavi gotovo da nisu zaprijetili, a Inter je, da ima kvalitetniji pas, mogao doći do pogotka.

Uostalom, kad Dinamo pobijedi, a igrač utakmice vratar plavih, onda je jasno kako je maksimirska momčad igrala.

Nije se Dinamo proslavio svojom igrom, nije ovo dobra najava za derbi s Hajdukom u srijedu na Poljudu, bila je ovo jedna od najlošijih partija Dinama ove sezone. Ako su plavi mislima bili u tom derbiju, nije dobro za njih, po onome što su pokazali, rijetki su oni koji su se, ako im je susret s Interom bio kvalifikacijski, nametnuli Bjelici.

- Osim tri boda i stalnog navijanja naših navijača ništa drugo nije vrijedno spomena. Pobjeda je teško izborena, a mi moramo analizirati zašto nismo bili na razini. Kada u poluvremenu poželiš zamijeniti šest, sedam igrača, sve je jasno.

Sreća da već u srijedu imamo utakmicu i da se možemo vratiti igrama koje zaslužuju naši navijači. Inter je zaslužio barem bod – kazao je Bjelica, te na pitanje o sankcijama za igrače odgovorio:

- Možda ih previše rotiram, dajem im prilike. Uvijek kažem igračima, ako ti se ne igra, nisi dobro spavao, reci. I to sam im rekao i na poluvremenu, kao i da neću tolerirati ovakve igre. Ne želim imati grč u želucu i samo čekati kraj utakmice, ne radi rezultata nego radi ovakve igre. Da, sankcije će biti takve da neće igrati. Dečki od mene nemaju pritisak rezultata, ali u svakoj utakmici moraju dati sve, a kod mnogo njih to ovaj put nije bio slučaj – zaključio je Bjelica.

 

Ključne riječi

Komentara 17

IL
ilijan1a
07:20 31.03.2019.

Od kud vi znadete da je grmio

ST
stefj
00:08 31.03.2019.

Dinamo već duže vremena nema igru, ima pritisak i pokušava se brzi prijenos lopte, no igre nema. Ako pogledate zadnje utakmice, bez prilika, bez završnog dodavanja, itd... Vidjet ćemo, Bjelica u niti jednom klubu nije izdržao dvije sezone, niti je imao dobre rezultate dvije sezone. Izgleda da je taktika koju provodi na terenu jednostavna za pročitati i blokirati... U prvenstvu ima još 2-3 malo jače tekme i to je to, vidjet ćemo da li će Bjelica uspjeti nešto smisliti za slijedeću sezonu i probrati ekipu...

ČI
čikaga3
08:22 31.03.2019.

Bišćanu koji je rušio Dinamo zajedno s Šimićem, Marićem, Šokotom pa i Stanićem treba zauvijek zatvoriti vrata u Dinamu. Takve radnje ne smiju se nikada zaboraviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije