Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni strateg
Povratak na članak

Bjelica grmio u svlačionici, nekim se igračima od danas crno piše

- Ne želim imati grč u želucu i samo čekati kraj utakmice - istaknuo je Bjelica

Komentari 17

IL
ilijan1a
07:20 31.03.2019.

Od kud vi znadete da je grmio

VL
ST
stefj
00:08 31.03.2019.

Dinamo već duže vremena nema igru, ima pritisak i pokušava se brzi prijenos lopte, no igre nema. Ako pogledate zadnje utakmice, bez prilika, bez završnog dodavanja, itd... Vidjet ćemo, Bjelica u niti jednom klubu nije izdržao dvije sezone, niti je imao dobre rezultate dvije sezone. Izgleda da je taktika koju provodi na terenu jednostavna za pročitati i blokirati... U prvenstvu ima još 2-3 malo jače tekme i to je to, vidjet ćemo da li će Bjelica uspjeti nešto smisliti za slijedeću sezonu i probrati ekipu...

VL
ČI
čikaga3
08:22 31.03.2019.

Bišćanu koji je rušio Dinamo zajedno s Šimićem, Marićem, Šokotom pa i Stanićem treba zauvijek zatvoriti vrata u Dinamu. Takve radnje ne smiju se nikada zaboraviti.

VL
Avatar kruno60
kruno60
08:30 31.03.2019.

Možda ga ugrizaobijesan pas.

VL
EU
eugenkak
08:05 31.03.2019.

Bjelica je bezveznjakovic za kojeg navijaju lijevi i ti lijevi razni Simici i njegova druzba ali Bjelica je bullshit artist koji nema pojma o nicem i koji je svigdje dobio nogu prije isteka ugovora i koji je bio bez posla prije nego je dosao u dinamo - on nema 11 igraca koji su udarna snaga momcadi i niko nezna ko igra i ko ne igra - on je sarlatan kojeg lijevi obozavaju ali i neprijateljski antihrvatski mediji a to znaci da on ne valja - evo kladim se da ce protiv Jajduka izgubit a ako se slucajno desi da odigra nerjeseno ce biti sumnjivo i drug Brbljic ce grmjet " ukrali " - za Dinamo jedini menadjer je Biscan ili Zoran Mamic ali moze i Tudor a sve ostalo je bez veze jer u Hrvatsku nece doc ni jedan ozbiljan menadjer pa tako ni Zoran Mamic a Biscana ne vole pa imaju menadjera koji je bullshit artist

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.