Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi problemi

Kovač otvorio dušu uoči ogleda u kojem naprosto ne smije podbaciti

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
30.03.2019.
u 20:39

Dortmunska Borussia sljedeće subote stiže u München, a eventualni trijumf gostiju bi Bayernove šanse da se domogne naslova prvaka Njemačke sveo gotovo minimimum.

Niko Kovač nije uspio pobijediti Freiburg niti iz šestoga pokušaja, ali njegova ga crna mačka nikada nije tako bolno ogrebala kao ove subote u 27. kolu. Bayernov 1:1 remi na gostovanju omogućio je dormundskoj Borussiji da odmakne na dva boda razlike, i to baš uoči utakmice sezone za oba kluba. 

Naime, sljedeće subote Borussia stiže u München, a eventualni trijumf gostiju bi Bayernove šanse da se domogne naslova prvaka Njemačke sveo gotovo minimimum. 

Utoliko ne čudi što su se nakon utakmice bio vidljivo uznemiren, naposljetku, samo naslov osvajača Bundelige može obraniti njegovu poziciju na klupi.

- Jesam li razočaran rezultatom? O, da, jesam. Ali razočaranje nije sve što osjećam. Itekako sam uzrujan jer nismo uspjeli osvojiti sva tri boda unatoč svim prigodama u drugom dijelu utakmice. Ljut sam i zato što smo nismo ušli u ogled kao što sam očekivao. Ispustili smo krucijalne bodove - kazao je nekadašnji hrvatski izbornik ispred novinara.

Razočaran je bio i sportski direktor Hasan Salihamidžić, kojemu se već ispred očiju vrte žuto-crni dresovi:

- Profesionalci smo i nadamo se boljoj reakciji protiv Borussije. To je prigoda koju moramo iskoristiti. Ako zabrljamo i u derbiju, teško ćemo do naslova. Moramo u subotu istrčati na travnjak potpuno drugačijeg pristupa - zaključio je.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije