Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI S RIJEKOM

Bjelica debitira na klupi Osijeka: Bit ćemo pravi i željni, igrači su puno toga 'upili'

12.09.2020.
u 13:30

– Stvarno se radujem toj prvoj utakmici i samo mi je žao što će biti pred praznim tribinama. Momčad je tijekom tjedna jako dobro radila, igrači su dovoljno toga “upili“ i primili točno onoliko informacija koliko su trebali dobiti i koliko su mogli primiti...

Nestrpljivo Nenad Bjelica očekuje premijernu utakmicu na klupi Osijeka. Nestrpljivi su i navijači. Šteta što su stadioni i dalje zaključani jer bi Gradski vrt bio krcat s obzirom na euforiju koju je izazvao povratak klupske legende u rodni grad.

– Stvarno se radujem toj prvoj utakmici i samo mi je žao što će biti pred praznim tribinama. Momčad je tijekom tjedna jako dobro radila, igrači su dovoljno toga “upili“ i primili točno onoliko informacija koliko su trebali dobiti i koliko su mogli primiti... Bit ćemo angažirani, pokazat ćemo veliko zalaganje i želju za pobjedom. Takav Osijek očekujem od svoje prve do posljednje utakmice. Da navijači barem budu zadovoljni zalaganjem. Kakav će biti rezultat, još ćemo vidjeti, ali velike su šanse za pobjedu ako zalaganje bude maksimalno – kazao je Bjelica.

Igrači “grizu” kao nikad prije

Dolazak Bjelice donio je velike promjene u Gradskom vrtu uključujući i pristup igrača treninzima. Naravno, bitno nabolje. Dojam je kako “grizu” kao nikad prije.

– Kod mene je uvijek ovakva ozbiljnost. Gdje god sam bio, bez obzira na mentalitet ljudi u zemlji u kojoj radiš, jer nije isto u Austriji, Italiji, Poljskoj i Hrvatskoj. Ali uvijek je bila maksimalna ozbiljnost i disciplina. Ja sam ozbiljan u svome poslu i očekujem da budu i igrači. Nekad je to 60 ili 90 minuta treninga... Samo onda možeš i u utakmici biti ozbiljan – rekao je Bjelica.

Dan uoči utakmice trener Osijeka se još nije odlučio za momčad koju će u svojoj trenerskoj premijeri u Gradskom vrtu poslati na travnjak.

– Kada bih po treningu procjenjivao, onda bi svi trebali igrati. Svi dobro rade i to me jako veseli. Ndockyt neće konkurirati, Lopa ima određenih problema s ozljedom, Španjolac Caro tek mora doći na optimalnu fizičku razinu, dok su nam svi ostali igrači na raspolaganju.

Prve minute u dresu Osijeka trebao bi dobiti i Ramón Miérez, argentinski napadač koji je pristigao na posudbu iz Alavésa.

Želja mu je dovesti Bohara

– Ramon će konkurirati sigurno za momčad, a sad hoće li krenuti od početka ili s klupe, još ne mogu reći. Na treninzima radi jako dobro, tjelesno se diže, a o njegovim igračkim kvalitetama ne treba puno govoriti. Riječ je o vrlo borbenom, radnom i neugodnom napadaču. Mogu potvrditi kako će sigurno imati svoju minutažu u susretu s Rijekom – otkrio je šef struke u Gradskom vrtu koji je istovremeno angažiran i na prijelaznom roku.

Bjelica je nastavio licitirati za slovenskog reprezentativca i jednog od najboljih igrača poljske lige Damjana Bohara. Poslana je nova, naravno još izdašnija ponuda za koju se menadžer Osijeka nada kako će biti i dovoljna čelnicima Zagłębieja iz Lubina. U slučaju pozitivnog odgovora slovenski krilni napadač bi mogao konkurirati već za utakmicu protiv Basela u kvalifikacijama za Europsku ligu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije