Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMERE GA UHVATILE

Bjegunac Zoran Mamić snimljen u Zenici, poznato što je radio tamo

Sarajevo: Zoran Mamić u društvu odvjetnika dolazi na Sud BiH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
08.03.2023.
u 14:46

Zoran Mamić je danas snimljen na sarajevskom derbiju Premijerlige BiH između Sarajeva i Željezničara koji se igra u Zenici.

Iza Zorana Mamića, bivšeg nogometaša i trenera Dinama, turbulentno je razdoblje. Mlađi Mamić koji se s bratom Zdravkom sklonio od hrvatskog pravosuđa u Bosnu i Hercegovinu podnio je privatnu zužbu protiv repera Vojka V i Grše zbog klevete.

Mamić tuži splitsko-sinjski dvojac jer smatra da mu je narušen ugled i čast stihom "Zoki stalno na koki..." u njihovoj pjesmi "Mamići", koja je objavljena 2021. godine. Ročište je bilo jučer na Općinskom sudu u Splitu, a Mamić se, dakako, nije pojavio nego ga je zastupala odvjetnica Jovana Puhalo.

Nekoliko dana prije toga, Zoran Mamić je ostao bez luksuznog Mercedesa vrijedno 135 tisuća eura. Zaplijenila ga mu je policija zbog sumnje da je ukraden na području Europske unije. Pretpostavlja se da je Zoran Mamić bio žrtva nekog od preprodavača automobila.

Zoranu Mamiću sve to ne smeta previše pa je danas snimljen na sarajevskom derbiju Premijerlige BiH između Sarajeva i Željezničara koji se igra u Zenici. Fotografije pogledajte OVDJE. Susret se igra bez gledatelja, no bio je prisutan veći broj ljudi s pozivnicama. .

>> Ima li netko tko nije 'poludio' za Joškom? Romano: Među najtraženijima je, Guardiola ga obožava

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
11:26 09.03.2023.

Tamo ce jos malo oboje i zavrsit u cuzi:))))

JF
Jure_Francetić
08:38 09.03.2023.

Da se "sklonio od Hrvatskog pravosuđa" je samo uljepšani naziv za "pobjegao od ruke pravde"...nazovite stvari pravim imenom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije