Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MOSTARU

BiH mediji: Zoran Mamić vozio ukradeni skupocjeni Mercedes, policija mu ga zaplijenila

Zagreb: Zoran Mami? s majkom Lucijom dolazi u posjet Zdravku koji je pušten na ku?nu njegu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
04.03.2023.
u 21:46

Mercedes Benz AMG GT 63 S bio je na meti europskih istražitelja zbog sumnje da je ukraden na području Europske unije. Pretpostavlja se da je Zoran Mamić bio žrtva nekog od preprodavača automobila.

Zoran Mamić, bivši trener i sportski direktor Dinama, koji se s bratom Zdravkom nalazi u Hercegovini jer se skriva od hrvatskog pravosuđa je ostao bez Mercedesa vrijednog 135 tisuća eura.

Hercegovina.info piše da je Mercedes Benz AMG GT 63 S bio je na meti europskih istražitelja zbog sumnje da je ukraden na području Europske unije. Pretpostavlja se da je Zoran Mamić bio žrtva nekog od preprodavača automobila.

Nakon što je raspisana potraga, vozilo je proneđeno u Mostaru u ulici u kojoj je prijavljen Zoran Mamić. Vozilo je uzeto od ženske osobe koja ga je vozila, a pretpostavlja se da je riječ o Senki Mandić, trećoj supruzi mlađeg Mamića s kojom ima i kćer.

Navedeni Mercedes ima 639 konjskih snaga, a stoji oko 135 tisuća eura.

>> Karlo Ledinski o Skupštini Dinama

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar 15545
15545
01:10 05.03.2023.

Jednom krimos, uvik krimos...

ST
stomiovotreba
00:57 05.03.2023.

Zrtva? Lopuza je sigurno narucila kradju vozila.

MI
Mislav28
00:47 05.03.2023.

Lopov kupuje od lopova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije