Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI TRENER DINAMA

Bjegunac Zoran Mamić snimljen u BiH, pogledajte kako provodi dane

Zoran Mamić napušta sud u Sarajevu nakon saslušanja o izručenju
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
19.07.2021.
u 09:16

Zoran Mamić nije imao puno toga vidjeti na terenu budući da hercegovački derbi nije ponudio posebnu utakmicu.

Široki Brijeg i Zrinjski sinoć su na Pecari u prvom kolu BiH prvenstva odigrali 0:0, a susret je s tribina pratio Zoran Mamić.

Zoran Mamić nije imao puno toga vidjeti na terenu budući da hercegovački derbi nije ponudio posebnu utakmicu.

Nekadašnji trener Dinama proljetos je pobjegao u BiH gdje se od hrvatskog pravosuđa već duže vremena skriva njegov stariji brat Zdravko.

Podsjećamo, Zoranu Mamiću nedavno je određen novi istražni zatvor, ovoga puta u drugom sudskom procesu koji se vodi protiv braće Mamić i još petorice na Županijskom sudu u Osijeku, gdje im se sudi za zločinačko udruženje i izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama. Preduvjet je to, naime, da bi se Zoranu Mamiću, koji je u bijegu u BiH, suđenje moglo nastaviti u odsutnosti, baš kao i bratu mu Zdravku.

>> Pogledajte galeriju

Zoran Mamić napušta sud u Sarajevu nakon saslušanja o izručenju
1/5
Ključne riječi

Komentara 75

Avatar GeniKameni
GeniKameni
11:43 19.07.2021.

Prije svega, da bi se hrvatsko "pravosudje" moglo zvati pravosudjem, trebalo bi ukinuti sve presude donesene od strane korumpiranih sudaca. Naravno da "pravosudje" to nece uciniti, jer previse novaca, truda i vremena je ulozeno da bi se ovaj proces montirao i sproveo u djelo. Ovo je jedinstven sudski proces i po tome sto su optuzeni i osudjeni iza sebe ostavili jedan od najuspjesnijih nogometnih klubova u ovom dijelu Europe, i financijski i sportski. Nitko nije izgubio posao, svi racuni placeni, sa osmijehom se odlazi u banku provjeriti stanje na racunu, klub i dalje uspjesno djeluje... cak i bez tih opakih lopova koji su milijune iz njega izvukli! Trebalo bi sad provjeriti da li je klub sada bogatiji otkad ga Mamici vise ne potkradaju?! "Pravosudje" je potpuno zanemarilo onaj period u povijesti kluba kad je "veliki lopov" u njega dosao, kad su racuni kluba bili blokirani, kad nije bilo novaca za struju i vodu... Boze, tko li je donio novce i spasio klub od propasti? Dos'o Klepetan da posjeti svoju Malenu, pa donio nekoliko vreca, i tako svake godine... Zato i jeste uvijek izgledao onako iscrpljen!

GE
genex
10:24 19.07.2021.

meni samo nije jasna jedna stvar kako novinarska piskarala ne postave par logičnih pitanja vezano za presudu mamićima.evo konkretno zorana su osudili jer da mu je lovren dao novce koje je dobio od dinama i onda da je zoran te novce uplatio nazad u dinamo i tako zatvorio dug koji je imao prema dinamu na bazi kredita koji mu je dinamo dao.na suđenju je lovren kao svjedok izričito izjavio da je imao pravo na taj novac koji mu je uplaćen po ranijem dogovoru na bazi sudjelovanja u transferu (isto kao i modrić), ali sud to nije povjerovao. pravni rašomon je u činjenici ako lovren nije imao pravo na dio u svom transferu,onda je on suučesnik u tom poslu (isto vrijedi i za modrića) i to povlači pitanje selektivne pravde i jesmo li svi jednaki pred zakonom. očigledno nismo, a to onda nedvojbeno upućuje na zaključak da se mamićima politički sudi.

MI
Miaka
11:22 19.07.2021.

Kakav je on bjegunac kad su oni što su mu sudili sada u zatvoru znači da je sav proces politički montiran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije