Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKIM MEDIJIMA

Bivšu zvijezdu Bayerna prozvala vlastita majka: 'Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene'

Jérôme Boateng
Foto: Sven Hoppe/DPA
1/3
15.03.2024.
u 19:34

"Kasia Lenhardt si je oduzela život, a on se još uvijek ne suočava s posljedicama svog ponašanja", navodno je napisala majka Jeromea Boatenga koji je već godinama u srcu brojnih skandala

Prije tri godine, sud u Muchenu je Jeromea Boatenga (36) proglasio krivim za udaranje djevojke s kojom ima dvoje djece i odredio da joj mora isplatiti odštetu u visini 1.8 milijuna eura. Slavni nogometaš je već godinama u središtu skandala te je postao nezaobilazna tema njemačkih tabloida. 

Jedna od najturbulentnijih epizoda bila je ona sa Sherin Senler. Optužila ga je da ju je tijekom putovanja s njihove dvije kćeri udarao i ozlijedio. Sud je odlučio u njenu korist. Boateng je novčano kažnjen, a prijetila mu je kazna zatvora do pet godina. Svega sedam mjeseci prije tog pravorijeka, Kasia Lenhart (25) počinila je samoubojstvo nakon završetka burne veze s Boatengom.

GALERIJA Barca slavila u fantastičnom okršaju divova (3-1). Lewa zabio prolazak u četvrtfinale

Jérôme Boateng
1/56

Prekid je uslijedio nakon što su se posvađali u javnosti. Lenhardt je navodno prije toga pijana razbila njegov automobil. Nakon toga, Boateng je s momčadi Münchenskog Bayerna otputovao na Svjetsko klupsko prvenstvo u Katru, a djevojka si je u Berlinu oduzela život.

VEZANI ČLANCI:

Der Spiegel je objavio dopis kojeg je igračeva majka Martin poslala berlinskim odvjetnicima. Tema je ponašanje njenog sina: "Moj sin godinama psihički i fizički zlostavlja žene. Kasia Lenhardt si je oduzela život, a on se još uvijek ne suočava s posljedicama svog ponašanja", stoji u dopisu prema pisanju njemačkih medija.

VIDEO Guardiola se zagrnuo od smijeha na ideju da Manchester United postane prvak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije