Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO GAVRANOVIĆ

Bivši napadač Dinama: Jako se treslo, trebali smo igrati utakmicu, ali je odgođena

Potres magnitude 7.8 pogodio južnu Tursku i Siriju, stotine mrtvih i ozlijeđenih
Foto: Depo Photos
1/9
06.02.2023.
u 13:34

- Kažu mi da su potres u Kayseriju jako osjetili, i ne samo te najjače, već gotovo sve koji su uslijedili. Naravno da nije bilo ni blizu kao tamo blizu sirijske granice, ali se jako treslo - javio nam je Gavranović.

Nekadašnji igrač Dinama Mario Gavranović igra u Turskoj, u prvoligašu Kayserisporu, grad Kayseri udaljen je od potresom zahvaćenog područja oko 250 kilometara začne linije.

- Ja sam bio u to vrijeme u Girsunu (sjever Turske, nap.a), tu smo trebali igrati utakmicu, ali sve je naravno, odgođeno. Ovdje nismo ništa osjetili, ali kažu mi da su potres u Kayseriju jako osjetili, i ne samo te najjače, već gotovo sve koji su uslijedili. Naravno da nije bilo ni blizu kao tamo blizu sirijske granice, ali se jako treslo - javio nam je Gavranović.

Javili su se i brojni drugi sportaši. Hrvatska odbojkašica Matea Ikić (33) igra u Gaziantepu, gradu koji je teško pogođen potresom. Imala je sreću da je u trenutku potresa bila s klubom u Istanbulu.

- Mi živimo na jugu grada, a epicentar je bio na sjeveru. Dečko je ostao u stanu koji nije toliko stradao jer je to novogradnja. No, u gradu je puno toga srušeno, a zgrade se još ruše - rekla nam je Matea te dodala:

- U četiri ujutro me zvao dečko suigračice jer nju nije mogao dobiti na mobitel. Protrnula sam kada sam vidjela poziv tako rano, znala sam da nešto nije u redu.

Ovo joj nije prvi potres koji je doživjela u Turskoj.

- Ovo je već treći potres koji sam doživjela u Turskoj, no ovaj je daleko najsnažniji. Naše prvenstvo će biti prekinuto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije