Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA POLJUDU

Bivši menadžer Boltona dolazi u Hajduk?

Ivan Kos
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/5
01.06.2016.
u 10:30

Stručnjak koji je momčad iz Koprivnice doveo do finala Kupa Hrvatske iznimno se sviđa vladajućoj strukturi u Poljudu

Kupanje s obitelji, koja je s njim, i čekanje razgovora s predsjednikom Hajduka Ivanom Kosom. Tako izgledaju dani provedeni u okolici Splita 50-godišnjeg Jimmyja Phillipsa, koji će obaviti razgovore s Kosom vezane za moguće preuzimanje uloge sportskog direktora. Phillips i nema baš nekog iskustva, radio je u Boltonovoj omladinskoj školi, kratko je vodio i prvu momčad, odnosno uskakao je kada je trebalo, a upitno je vidi li ga Kos kao sportskog direktora ili kao svojevrsnog menadžera Hajduka.

U toj varijanti Phillips bi se bavio prvom momčadi i omladinskom školom, odnosno cijelom strukom, a kao prvi trener, ne nađu li Kos i eventualni sportski direktor zajednički jezik s Damirom Burićem, mogao bi se naći Željko Kopić, trener Slavena Belupa. Stručnjak koji je momčad iz Koprivnice doveo do finala Kupa Hrvatske iznimno se sviđa vladajućoj strukturi u Poljudu, o njemu i njegovu radu čuju samo pohvalne riječi. Kopić je trenutačno opcija broj jedan kao mogući trener Hajduka ne bude li Burić nastavio započeti posao. Između njega i Kosa već u startu nije krenulo dobro, bilo je i povišenih tonova i teško je vjerovati u njihovu zajedničku suradnju. A kao domaći kandidat za sportskog direktora spominje se Aljoša Asanović.

A Hajduku je preko posrednika ponuđen 27-godišnji centarfor Andy Little. Nekadašnji reprezentativac Sjeverne Irske za mjesec dana bit će slobodan, istječe mu ugovor s Prestonom. Little je vrhunac karijere doživio prije tri sezone u Glasgow Rangersu, bio je prvi napadač dok se slavni klub vraćao u prvu ligu Škotske. Međutim, otkako je u ljeto 2014. napustio Rangerse, u stalnoj je silaznoj putanji. U Prestonu se nije naigrao, u 16 utakmica postigao je tek dva gola, a prošle sezone bio je na posudbama u Blackpoolu i Accringtonu... 

>> Burić odlazi, na klupu Hajduk sjeda Blaž Slišković?

Komentara 4

AL
alfredö
11:22 01.06.2016.

I corava koka zrno pogodi.. Koliko raznoraznih pretpostavki i imena su do sada iznijeli hrvatski "novinari"..Cista nagadjanja i pogadjanja. I naravno, kad promase, nikome nista. Nema isprike Hajduku zbog sirenja glasina, nema isprike citateljstvu zbog obmanjivanja. Ide se samo naprijed s novim pretpostavkama. Ovo samo pokazuje da "novinari" NIKAKVE informacije nemaju..Pisu sto cuju u kaficu na Poljudu.A ocito i ekipa iz kafica nema bas prave informacije.

BU
budagigo
11:30 01.06.2016.

To je abnormalno pojačanje za struku haYdUka obzirom na rejting boltona i visoke grane na kojima se nalazi taj klub..naime taj velebni klub uspio se mukotrpno probiti iz prve engleske u treču englesku ligu..bravo!čestitke!čovjek koji je učestvovao u takovoj epskoj epopeji boltona je pravi čovjek na pravom mjestu za narodni haYdUk..i ovaj napadač također.napadač sa referencama da ne može dati gol i da je u silaznoj putanji je pravi čovjek na pravom mjestu za velikoga aYdUka.poput onoga franka zolje ohandze.iskrene čestitke haYdUku na velebnom rezultatu i povučenim potezima...samo me zanima čiji je navijač predsjednik haYdUka?hm..da nije osjeka?ili dinama???cibalije?....????

DE
derin
14:16 01.06.2016.

Manite se stranih sportskih direktora koji dolaze u nepoznato područje, i ne trebaju nam nikakvi kopici pored Burića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije