Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUIS IBANEZ

Bivši ljubimac Maksimira o treneru Crvene Zvezde: 'On me kupio za cijeli život'

Zeljko Lukunic/PIXSELL
03.01.2021.
u 19:38

Tadašnjeg trenera Miodraga Grofa Božićevića istaknuo je kao osobu koja ga je 'kupila', što simbolično, što doslovno.

Nekadašnji igrač Dinama, Luis Ibanez, gostovao je u Podcast Inkubatoru gdje je istaknuo kako je siguran da će se s obitelji vratiti živjeti u Zagreb, ali da mu je isto tako ugodno i u Mostaru i u Beogradu. 

Zatim je ispričao jedan detalj iz razdoblja kada je igrao u Crvenoj Zvezdi. Tadašnjeg trenera Miodraga Grofa Božićevića istaknuo je kao osobu koja ga je 'kupila', što simbolično, što doslovno. 

- Tada mi u Zvezdi nismo redovno dobivali plaće. Neki igrači tri, neki pet mjeseci... Bio je tu jedan Brazilac, kolega, koji je imao malu plaću, a nije je dobio tri ili četiri mjeseca. On je polovicu svake plaće slao obitelji u Brazil. U jednom trenutku, više nije imao novca i rekao je da mu je potreban za djecu - pričao je pa nastavio:

- Pozvao me je Grof i rekao "Ajde, Lučo, prevodi, koliko mu treba?". On je odgovorio "Ne znam, koliko god može", ali je Božović rekao da ga pitam opet. Grof je izvadio iz svog džepa, dao mu je cijelu jednu plaću i rekao da mu se javi ako bude potrebno više. Tu me je kupio za cijeli život!

Ključne riječi

Komentara 11

SN
snicl
21:30 03.01.2021.

Za one koji ne znaju podcast je trajao 2 sata.Zašto je baš samo ovo izvučeno(dio o CZ),vi zaključite..

Avatar Tombstone
Tombstone
21:42 03.01.2021.

Normalno. Njemu je Arkan daval koliko hoce, pa je i on dijelio...podsjeca me na ono "druze Tito ti si kral al si i nama nekaj dal. Ovi danas sam kradu al nikaj ne dadu"

LU
Lukeruk
20:41 03.01.2021.

Još jedna vijest iz bijedne i poražene smrdije, šupka svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije