Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA PRIČA

Bivši igrač Reala napustio je nogomet. Oženio se 18 godina starijom bogatašicom i postao milijunaš

Instagram
11.04.2023.
u 10:28

Španjolac nije uspio izboriti se za prvu momčad kraljevskog kluba pa je sreću potražio u SAD-u

Bivši talent madridskog Reala Sergio Carrallo nikada nije uspio ispuniti puni potencijal na nogometnim terenima, ali je u fokus javnosti došao zbog zanimljive priče o svom braku. Carrallo je bio velika nada Reala, a za kraljevski klub je potpisao 2012. godine. Ipak, igrao je samo za rezervnu momčad i čekao priliku, ali nikada je nije dobio.

Stoga, 2016. godine donosi najbolju životnu odluku. Preselio je u Sjedinjene Američke Države i odlučio nakon brojnih nesretnih okolnosti na nogometnom terenu okončati karijeru. Posvetio se studiranju i napredovao. U SAD-u je upoznao 18 godina stariju milijunašicu, koja će mu kasnije postati i supruga. Riječ je o Britanki Caroline Stanbury (46). 

Slavna supruga učinila ga je bogatašem preko noći, a nakon toga i on se sam posvetio biznisu u kojem ima mnogo više uspjeha nego na terenima širom svijeta. Čini se da je odlazak u SAD bio najbolja odluka u životu jer je studirajući digitalni marketing Sergio upoznao Caroline koja mu je potpuno promijenila život.

Inače, Caroline Stanbury je vrlo popularna u Velikoj Britaniji i dolazi iz bogate obitelji. Poznata je glumica i TV zvijezda, koja je bila u braku s turskim tajkunom Cemom Habibom 18 godina. Kako ističe bivši nogometaš Reala, taj detalj mu nije bio bitan te Caroline voli bezuvjetno.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Ali na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer - rekao je Sergio za Mundo Deportivo.

Nakon što su se vjenčali, njih dvoje su se preselili u Dubai. Sada Carallo živi životom šeika zahvaljujući svojoj ženi. Njih dvoje dijele vilu iz snova i automobile vrijedne nekoliko milijuna eura.

Komentara 3

DU
Deleted user
12:27 11.04.2023.

Tako tipično, nije se uspio sam obogatiti u nogometu pa se 'zaljubio' u bogatašicu. Koja naravno ni sama nije postala bogata vlastitim radom. I sada svi žive 'sretno i zaljubljeno' na grbači nečijeg rada. Daleko im kuća

DU
Deleted user
12:35 11.04.2023.

Živi kao šeik. Je li to vrhunac u životu (šeik).

DU
Deleted user
11:34 11.04.2023.

Tko ono kaze nogometasi nisu pametni? Potpisao ugovor zivota, zena je toliko bogata da si moze priustiti vlastiti nogometni klub! Bravo junacino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije