Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natrag u samoizolaciju

Bivši branič Dinama ponovno je zaražen, a tek nedavno se oporavio!

Amir Rrahmani
Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
1/3
10.12.2020.
u 16:34

Obojica su se zarazila igrajući za svoje reprezentacije sredinom studenoga, bivši branič Dinama Amir Rrahmani za Kosovo, a Elseid Hysaj za reprezentaciju Albanije

Braniči Napolija Elseid Hysaj i Amir Rrahmani po drugi puta u kratkom razdoblju su zaraženi koronavirusom, objavili su u četvrtak talijanski mediji.

Obojica su se zarazila igrajući za svoje reprezentacije sredinom studenoga, bivši branič Dinama Amir Rrahmani za Kosovo, a Elseid Hysaj za reprezentaciju Albanije. No, Napoli je 2. prosinca objavio da su obojica ozdravili, odnosno da su bili negativni na testiranju za covid-19 te da se mogu priključiti momčadskim treninzima.

Sedam dana kasnije, u srijedu 9. prosinca, Hysaj i Rrahmani ponovno su bili pozitivni na testiranju za koronavirus. Bilo je to uobičajeno testiranje uoči posljednjeg kola grupne faze Europske lige u kojemu u četvrtak Napoli dočekuje Real Sociedad, a Rijeka igra protiv AZ Alkmaara.

- Svi igrači i članovi prve momčadi u srijedu su bili negativni na testiranju za covid-19 osim Amira Rrahmanija i Elseida Hysaja, čiji su testovi bili pozitivni te su poslani kući u samoizolaciju  - priopćio je Napoli, koji je vodeći u skupini F i dovoljan mu je remi za plasman u nokaut fazu Europske lige.

Napoli ima deset bodova, Real Sociedad i AZ Alkmaar po osam, a Rijeka je osvojila jedan bod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije