Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKA IMENA

Uh, ovo će biti zanimljvo: Mladi Vatreni u jako teškoj skupini na Euru

Zagreb: U 21 kvalifikacije za EP, Hrvatska - San Marino
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/2
10.12.2020.
u 15:40

Utakmice unutar skupina A i C bit će odigrane u Mađarskoj, a momčadi u skupinama B i D igrat će grupnu fazu u susjednoj nam Sloveniji

Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Sloveniji igrat će se iduće ljeto, a Bišćanovi izabranici su saznali tko je s njima u skupini. 

Mladi Vatreni tako će zaigrati u skupini D sa Švicarskom, Portugalom i Engleskom.

Ždrijebom u Nyonu šesnaest reprezentacija je podijeljeno je u četiri skupine, a domaćini turnira su i prije ždrijeba znali u kojim će skupinama i na kojoj poziciji unutar nje nastupati na europskoj smotri. 

Utakmice unutar skupina A i C bit će odigrane u Mađarskoj, a momčadi u skupinama B i D igrat će grupnu fazu u susjednoj nam Sloveniji.  Plasirane reprezentacije vile su podijeljene u četiri jakosne skupine, a mladi Vatreni nalazili su se u trećoj jakosnoj skupini, uz Rumunjsku, Češku, i Rusiju.

Podsjetimo, raspored U-21 Europskog prvenstva promijenjen je uslijed pandemije koronavirusa te će završni turnir po prvi put biti održan u dva odvojena termina.

SKUPINE:

A: Rumunjska, Mađarska, Njemačka, Nizozemska
B: Slovenija, Češka, Italija, Španjolska
Grupa C: Island, Rusija, Danska, Francuska
Grupa D: Švicarska, Hrvatska, Portugal, Engleska

Komentara 5

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
15:51 10.12.2020.

Svejedno je tko ti je protivnik . Ovo su ekipe koje su izborile nastup pa po difoltu nema “slabe repke” . “Potući “ se sa svima pa što ispadne . Vjerujem u dečke i izbornika samo da svi budu zdravi .

NA
nahtt1
16:25 10.12.2020.

Nisu ni ostale nešto lakše.

DM
drazen.muhvic
16:06 10.12.2020.

Znači ovako: Slovenija nam je susjedna, a Mađarska nam je tamo preko oceana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije