Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jody Lukoki

Bivši Ajaxov igrač iznenada preminuo u 29. godini! Igrao je i protiv Dinama

09.05.2022.
u 13:34

Nizozemski mediji javljaju da je u dobi od 29 godina preminuo bivši nogometaš Ajaxa Jody Lukoki. Uzrok smrti se ne navodi.

Nizozemski mediji javljaju da je u dobi od 29 godina preminuo bivši nogometaš Ajaxa Jody Lukoki

Kongoanskog nogometaša zvali su "Sin vjetra“ zbog brzine, prošao je Ajaxovu nogometnu školu, a karijeru je gradio nastupajući za Cambuur, Zwolle, Ludogorec, Yeni Malatyaspor, a posljednji klub u karijeri bio mu je Twente za koji nikad nije nastupio zbog oporavka od ozljede ligamenata, ali i zato što je klub s njim razvrgnuo ugovor zbog nasilja nad njegovom djevojkom.

Dres Twentea nosio je do veljače tekuće godine otkad je postao slobodan igrač.

Igrao je on i protiv Dinama u Ligi prvaka u sezoni 2011/12. U susretu na Johan Cruyff Areni njegov je Ajax pobijedio plave 4:0, a Lukoki je ušao u igru u drugom poluvremenu.

Uzrok smrti Lukokija se ne navodi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tomas_R
tomas_R
16:37 09.05.2022.

Zar se treba navesti od cega je preminuo !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije