Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar debi na klupi

Bišćan s igračem manje do tri boda, Armada šutjela do 60. minute

Bišćan s igračem manje do tri boda, Armada šutjela do 60. minute
Foto: Igor Kralj/Pixsell
19.10.2018. u 19:50

Igor Bišćan debitirao je na klupi Rijeke pobjedom! U 11. kolu njegova je momčad slavila s 2:1 u Zaprešiću protiv Intera te tako stigla do četvrte pobjede sezone.

Gosti su do vodstva stigli već u 11. minuti kada je Čolak udarcem s 20 metara u pomoć bloka prevario Matkovića i zabio za 1:0.

U 36. minuti Rijeka je ostala s igračem manje nakon što je u Lončar u kratkom razdoblju dobio dva žuta kartona. Domaćin je sjajnu priliku za izjednačenje imao u sudačkoj nadoknadi kada udarac Vuka s ruba peterca odlazi pokraj gola.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Rijeka je udvostručila vodstvo u 64. minuti kada su lijepom akcijom izigrali obranu Intera, a Čolak nije imao težak zadatak za 2:0 nakon asistencije Pavičića.

Do kraja utakmice domaćin je krenuo u potpunu ofenzivu, imao dvije sjajne prilike preko Šimunca i Solomona, da bi u 85. minuti napokon i zabili preko Solomona, no više od toga nije išlo.


Rijeka je nakon 11 kola četvrta sa 17 bodova, sedam manje od vodećeg Dinama, koji ima i utakmicu manje. Inter je osmi s deset bodova.

Zanimljiva je bilo pratiti i navijačku skupinu Rijeke - Armadu, koja je uoči utakmice najavila da će šutjeti , čega su se i držali do 60. minute kada su nekoliko minuta imali domoljubni repertoar - 'Blago Zadro', 'Moja domovina'  te 'Zovi, samo zovi'...

>> Pogledajte i kako je Vlašić zabio za CSKA

Komentara 8

DH
dalibor.hren
10:14 20.10.2018.

Fotoreportera koji je "uhvatio smješak" treba nagraditi!!!

Avatar Abcda
Abcda
18:29 19.10.2018.

Zna li se ovaj Biscan smijati ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije