Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Törles Knöll

Bio je mladi reprezentativac Njemačke, a sad se vratio u Hrvatsku: Potpisao za Vukovar

U posljednjem susretu 23. kola Prve HNL Dinamo je  pobijedio Slaven Belupo sa 3-0
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
24.01.2023.
u 17:15

U dresu Elfa zaigrao je dvaput krajem 2018. godine - u pobjedi protiv Nizozemske (3:0) kojoj je zabio i gol, kao i u slavlju nad Talijanima (2:1). Spomenimo i kako mu je društvo u svlačionici tada pravio Abdelhamid Sabiri, koji se u dresu Maroka s nama susreo na SP-u.

HNK Vukovar 1991 predstavio je jučer na svojim stranicama jedno zvučno pojačanje. Törles Knöll, napadač koji je igrao za njemačku U-21 reprezentaciju, potpisao je ugovor s klubom i tako se nakon godinu i pol vratio u Hrvatsku. Vratio, jer bio je igrač Slaven Belupa tijekom 2020. i 2021. te za Farmaceute u 40 nastupa zabio devet pogodaka. 

Karijeru je gradio u Njemačkoj, gdje je igrao za brojne klubove te u Bundesligi igrajući za Nürnberg upisao 17 nastupa, uz gol i asistenciju. Bio je i član Eintracht Frankfurta, Mainza i HSV-a između ostalih klubova, a u Vukovar stiže iz njemačkog Offenbacha.

U dresu Elfa zaigrao je dvaput krajem 2018. godine - u pobjedi protiv Nizozemske (3:0) kojoj je zabio i gol, kao i u slavlju nad Talijanima (2:1). Spomenimo i kako mu je društvo u svlačionici tada pravio Abdelhamid Sabiri, danas reprezentativac Maroka s kojim smo se susreli na Svjetskom prvenstvu.

Knöll je nekada prema Transfermarktu vrijedio milijun eura, dok mu se vrijednost danas procjenjuje na 200 tisuća eura. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije