Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC

Bilo je napeto! Prvi susret Miočića i Cormiera nakon Stipina poraza

Stipe Miočić i Daniel Cormier
Foto: Screenshot/UFC/Fightsite
06.07.2019.
u 14:17

Nakon vrlo uzbudljive konferencije za medije, gdje su novinari imali velik broj pitanja, na pozornici su odrađena sučeljavanja

Na konferenciji za medije uoči nadolazećeg UFC spektakla sudjelovali su i glavni borci iduće četiri PPV priredbe. Među njima su bili Stipe Miočić i Daniel Cormier koji su stali jedan nasuprot drugog prvi put nakon 364 dana i one za Miočića nesretne UFC 226 borbe, piše Fightsite.

Nakon vrlo uzbudljive konferencije za medije, gdje su novinari imali velik broj pitanja, na pozornici su odrađena sučeljavanja. Za sudionike dvije borbe, Frankieja Edgara i Maxa Hollowaya te Roberta Whittakera i Israela Adesanyu bio je to prvi takav susret otkako su njihove borbe dogovorene. Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier susreli su se već prošlog mjeseca u Londonu, no najnapetije bilo je između Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

Stipe Miočić i Daniel Cormier
1/3

Oni su stali jedan nasuprot drugog po prvi put nakon 364 dana. Zapravo, prvi put su se našli u istoj prostoriji od one večeri kad je Cormier nokautirao Miočića, tim putem postavši UFC-ov svjetski prvak teške kategorije.

Puno toga se za to vrijeme dogodilo i očekivalo se kako susret neće biti niti približno topao kao što su bili susreti prije njihove prve borbe. Hladan pogled bio je očekivan, posebno s Miočićeve strane.

Teško je zaključiti puno toga iz ovog prvog sučeljavanja, no kod Stipe Miočića svakako postoji mogućnost da uđe u borbu s previše emocija. On se mora smiriti i biti svjestan kako je ovo tek jedna od borbi koje će odraditi. Zapravo, mora pred sebe staviti težak posao ignoriranja činjenice kako je ovo najvažnija borba njegove karijere.

Pogledajte njihova sučeljavanja:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije