Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rehhagel odstupio, grci imaju novog trenera

Bilićeva prepreka - Santos

Fernando Santos
Reuters
01.07.2010.
u 18:01

Kako se i pretpostavljalo, njemački izbornik naših protivnika u kvalifikacijama Otto Rehhagel (72) odstupio je s grčke klupe.

Zamijenit će ga Portugalac Fernando Santos (55), koji će Grke voditi u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

U četvrtak je objavljeno kako je potpisao ugovor na dvije godine, a debitirat će 11. kolovoza u Beogradu, u prijateljskom susretu protiv Srbije, a 7. rujna stiže u Hrvatsku, ghdje će igrati s Hrvatima.

Posljednje tri godine bio je na klupi PAOK-a, a prije je vodio Porto, Sporting, Benficu, AEK, Panathinaikos...

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:34 01.07.2010.

Velike i jake ti prepreke...imamo se koga bojati...U sedam godina promjenio 12 klubova...

OB
-obrisani-
05:45 02.07.2010.

Dvije Sove ,noci u potpunoj tami usred sume same...tisina oko njih,odjednom veli jedna....Hu,hu,hu,huhuhuhu.... Odvrati druga,ma idi u pm,al me uplasi.

OB
-obrisani-
10:38 02.07.2010.

Ako Hrvatska repka uspije protiv Grčke dva puta odigrati neodlučeno kao protiv Ukrajine biče to sjajan uspijeh. Ipak je Grčka izbacija Ukrajinu za SP 2010. A ako krene kao protiv Engleske onda če biti golova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije