Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriveno

Bilićeva misija u Londonu bliži se kraju, preuzet će reprezentaciju!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.10.2017.
u 13:57

Bilić već ima sigurnu opciju u slučaju otkaza – on je prvi izbor za novog izbornika Sjedinjenih Američkih Država.

West Ham u devet prvenstvenih kola pod vodstvom Slavena Bilića osvojio je samo osam bodova te se nalazi na šesnaestom mjestu Premiershipa. Čelnici kluba stoga su mu dali još dvije utakmice da popravi dojam (Tottenham i Crystal Palace) i uvjeri ih kako još nije vrijeme za prekid suradnje. 

U svakom slučaju, ugovor mu istječe krajem sezone te je upitno hoće li ga produljiti ako ostane na klupi do ljeta.

Potporu Biliću izrazio je i Luka Modrić koji je uvjeren u uspješan zaokret čekićara.

– Siguran sam da Slaven ima kvalitetu nadići trenutačne probleme i ostati na klupi West Hama. Riječ je o odličnom treneru i mislim da će ubrzo početi ostvarivati bolje rezultate – poručio je Modrić.

Slaven Bilić
1/6

No, britanski talkSPORT otkriva kako Bilić već ima sigurnu opciju u slučaju otkaza – on je prvi izbor za novog izbornika Sjedinjenih Američkih Država.

– Iz naših američkih izvora doznali smo da je Bilić favorit za nasljednika Brucea Arene – tvrde Britanci i podsjećaju da je SAD prvi put od 1986. godine ostao bez Svjetskog prvenstva.

Amerikancima se hrvatski stručnjak čini kao idealan izbor jer ih očekuje smjena generacije budući da je u dosadašnjem kadru bilo samo devet igrača mlađih od 30 godina. A Bilić ima najbolje preporuke jer je napravio uspješnu smjenu i s hrvatskom reprezentacijom kad je sjeo na izborničku klupu 2006. godine. 

Nekadašnji član vatrenih tako bi se nakon vođenja klubova (Lokomotiva, Bešiktaša i West Hama) vratio izborničkom poslu.

Komentara 7

KA
kajinx
15:56 25.10.2017.

Pusta nagađanja!

QU
quovadis
21:48 25.10.2017.

Tesko je Amerima prodati muda pod bubrege...

DU
Deleted user
21:29 25.10.2017.

Koga god da uzme taj je nagrabusio jer taj nema pojma o tomu poslu. Osuđen je na sporednu ulogu garant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije