Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manu na vrhu

Bilićev West Ham spasio se u 93. minuti, Arsenal pokvario Kramarićeve prve minute ove sezone

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
26.09.2015.
u 18:20

Rooney je prekinuo golgeterski post zatresavši mrežu u prvenstvu prvi put od 4. travnja.

Manchester United iskoristio je današnje posrnuće gradskog rivala Manchester Cityja kod Tottenhama (4:1) te je pobjedom nad fenjerašem Sunderlandom (3:0) nakon sedam kola preuzeo vrh ljestvice u Premiershipu.

Za treću pobjedu crvenih vragova u nizu u engleskom prvenstvu pogađali su Depay, Rooney i Mata. Nizozemski napadač zabio je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena nakon dodavanja Mate. Rooney je pak prekinuo golgeterski post zatresavši mrežu u prvenstvu prvi put od 4. travnja. Pogodio je u 46. minuti.

Španjolac Mata postavio je konačan rezultat u posljednjoj minuti susreta, a dodavač je bio Young.

A Andrej Kramarić neće po dobrom pamtiti prve ovosezonske minute u Premiershipu u momčadi Leicestera. Arsenal je u gostima s pet pogodaka potopio Kramarićevu momčad (5:2), a hrvatski napadač ušao je u igru u 78. minuti pri vodstvu gostiju 3:1.

U momčadi Dinamovog suparnika u Ligi prvaka blistao je Alexis Sanchez sa tri pogotka (33', 57' i 81'), a još su zabili Walcott (18') i Giroud (90'+3). Domaći napadač Vardy postigao je oba gola svoje momčadi, ujedno prvi i pretposljednji pogodak na susretu (13' i 89'). Leicester je tako upisao prvi poraz ove sezone.

 

Slaven Bilić opravdano je upozoravao kako se pribojava utakmice s Norwichem. Njegov West Ham dvaput je bio u rezultatskom zaostatku, a bod (2:2) je osvojio pogotkom Kouyatea u trećoj minuti sudačke nadoknade. Nikica Jelavić nije ulazio u igru za londonsku momčad.

Čekićari su pobjedom mogli na ljestvici preskočiti Manchester City, a ovako dijele treće mjesto s Arsenalom.

 

Liverpool je bez ozlijeđenog Dejana Lovrena, uz dva pogotka Sturridgea, pobijedio Aston Villu (3:2) što mu je bilo prvo slavlje nakon četiri susreta u Premiershipu.

Ostali rezultati: Southampton - Swansea 3:1, Stoke - Bournemouth 2:1, Tottenham - Manchester City 4:1. Kasnije igraju Newcastle i Chelsea.

Poredak: Manchester United 16 bodova, Manchester City 15, West Ham i Arsenal po 13, Tottenham i Leicester po 12...

>>Tottenham sa četiri pogotka razbio Manchester City

Komentara 3

DO
dommar36
18:39 26.09.2015.

to rooney....hahaaha...koliko ono imas placu?? 350 tisuca eura tjedno...mislim da bi trebali dat mu placu milijon tjedno za jos par golova u prvenstvu...prestrasno di ovaj svijet ide..toliko gladnih bolesnih....ma....bolje da sutim. ...sto ja znam..ja sam.samo jos jedan bedak u nizu

LO
loza
21:19 26.09.2015.

Bilič, čovjek koji se nadam neče ostati upamčen kao čovjek za velike utakmice. Kad je podcjenjen onda dobiva, kad nije onda ne ide. Mislim da je to i njemu danas jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije