Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Bilićev WBA pao na drugo mjesto, Olmo igrao od 60. minute, a Kramarić cijelu utakmicu

Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
1/5
07.03.2020.
u 20:02

Hrvatski napadač Andrej Kramarić odigrao je cijeli susret za Hoffenheim, koji je u subotu u 25. kolu Bundeslige u gostima kod Schalkea remizirao 1-1.

Nogometaši Liverpoola u subotu su na svom terenu u 29. kolu Premier lige svladali Bournemouth s 2-1. U 9. minuti Callum Wilson je šokirao Anfield, ali su "redsi" uspjeli preokrenuti već u prvom poluvremenu golovima Mohameda Salaha (25) i Sadia Manea (33).

To je donijelo olakšanje treneru Juergenu Kloppu, budući da su iza "redsa" tri poraza (Atletico Madrid u LP, Watford u prvenstvu i Chelsea u FA kupu), a u srijedu na Anfieldu Liverpool u uzvratu osmine finala Lige prvaka protiv Atletica mora nadoknaditi 0-1 iz prve utakmice. Dejan Lovren nije bio u zapisniku "redsa".

Wolverhampton, koji ima šanse da ulovi Ligu prvaka, je kod kuće protiv Brightona odigrao 0-0. Gostima će bod dobro doći u borbi za opstanak.

Za opstanak se bori i West Ham, koji je u gostima kod Arsenala izgubio sa 0-1, a jedini pogodak zabio je Alexandre Lacazette u 78. minuti.

I novak u Premier ligi Sheffield United ima izgleda da se dokopa Lige prvaka, na domaćem terenu je dobio posljednjeplasirani Norwich sa 1-0 pogotkom Billyja Sharpa (36).

Wolfsburg - Leipzig 0-0

Hrvatski napadač Andrej Kramarić odigrao je cijeli susret za Hoffenheim, koji je u subotu u 25. kolu Bundeslige u gostima kod Schalkea remizirao 1-1. Domaćini su poveli golom Westona McKenniea (20), a remi Hoffenheimu donio je Christoph Baumgartner (69). 

Wolfsburg je kod kuće protiv Leipziga odigrao 0-0, a Josip Brekalo je za "vukove" igrao do 77. minute. Nakon njegova kornera u 7. minuti John Brooks se mogao upisati u strijelce, ali je njegov pokušaj glavom otišao malo pored lijeve vratnice. 

Bivši Dinamovac Dani Olmo je od 60. minute igrao za Leipzig. U 66. minuti pucao je glavom, ali je bio neprecizan, a u 85. je uposlio Christophera Nkunkua, čiji je šut obranio protivnički vratar.

Nogometaši Bayer Leverkusena nalaze se u odličnoj formi, nanizali su pet pobjeda i remi, a njihova najnovija žrtva bio je Eintracht iz Frankfurta, kojeg su dobili sa 4-0. Dvostruki strijelac bio je 19-godišnji Brazilac Paulinho (49, 55), a po jedan pogodak dodali su Kai Havertz (4) i Karim Bellarabi (14).

Werder, koji se bori za opstanak, vodio je sa 2-0 protiv Herthe nakon šest minuta, ali je na kraju završilo 2-2. 

Dan ranije Koeln je kao gost svladao Paderborn sa 2-1, pa je Paderborn ostao posljednji na prvenstvenoj ljestvici. Večeras se u derbiju kola sastaju Borussia Mönchengladbach i Borussia Dortmund.    

Leeds preskočio Bilićev West Bromwich Albion

Nogometaši Leedsa ostvarili su petu pobjedu u nizu, te su nakon 37. kola preuzeli vrh engleske Druge lige, dok je  Bilićev West Bromwich Albion pao na drugo mjesto.

Leeds, koji vodi eksecentrični Argentinac Marcelo Bielsa, kod kuće je dobio Huddersfield sa 2-0, a West Bromwich Albion je u gostima kod Swanseaja odigrao 0-0. Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je cijeli susret za West Bromwich Albion.

 Vodeći Leeds ima 71 bod, slijedi West Bromwich Albion sa 70, a na trećem mjestu je Fulham sa 64. Dvije najbolje momčadi direktno ulaze u Premier ligu, dok će klubovi koji su plasirani od 3. do 6. pozicije doigravati za još jedno mjesto koje vodi u najjači razred engleskog nogometa.   

Komentara 2

CA
cortesova arkebuza
22:24 07.03.2020.

bili brode diži sidro Torcida je tvoje jidro, pišeš gluposti. Mali Brekalo je sad već dovoljno dobar da bude u HR reprezentaciji jer je već sad odličan igrač a to se već dvije godine i vidi u Bundesligi. Da nije igrao nije kriv on koliko trener koji je jednostavno imao druge taktičke zamisli. Budućnost HR reprezentacije.

DU
Deleted user
20:58 07.03.2020.

Mali Brekalo nije igrac za hrvatsku reprezentaciju !Puno toga mu fali da bude clan sluzbeno druge reprezentacije u svitu !Pusto guranje od zagrebacke medijske elite ali ako ga usporedimo sa Rebicem onda je brekalo samo jedan talent za kojega je upitno hoce li ikad postat standardan u klubicu sta se zove Wolfsburg !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije