Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOMINJE SE I KOVAČ

'Otimaju' nam Zlatka Dalića? Velikan želi dovesti hrvatskog izbornika!

Zlatko Dalić
Foto: DPA/Pixsell
1/6
07.03.2020.
u 18:34

Mediji napominju da je ovaj Livnjak ostvario senzacionalan uspjeh s Hrvatskom na SP-u u Rusiji, a ugovor s HNS-om mu traje do kraja Europskog prvenstva koje počinje u lipnju.

Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za trenerom nakon što je Ersun Yanal dobio otkaz, a jedan od kandidata za novog trenera je Niko Kovač.

Bivši hrvatski izbornik krajem prošle godine dobio je otkaz u Bayernu, a jako dobro kotira u slavnom turskom klubu kojem ove sezone baš i ne ide.

No, turski mediji sada pišu da u Fenerbahčeu razmišljaju i o Zlatku Daliću. Turci napominju da je ovaj Livnjak ostvario senzacionalan uspjeh s Hrvatskom na SP-u u Rusiji, a ugovor s HNS-om mu traje do kraja Europskog prvenstva koje počinje u lipnju.

Ovih dana se i Zlatko Dalić osvrnuo na svoju budućnost te nakon ždrijeba Lige nacija rekao:

- Pred nama je turnir u Kataru, pa Europsko prvenstvo, a onda ćemo nakon toga vidjeti kako i što dalje. Volio bih voditi Hrvatsku u Ligi nacija, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti.

Podsjećamo, Dalić je i ranije dobivao brojne ponude. Svojedobno mu je Tianjin Quanjian nudio 10 milijuna eura godišnje plaće, a hrvatski izbornik je to odbio. No, sada mu uskoro istječe ugovor i vidjet ćemo hoće li produžiti suradnju ili se vratiti u klupski nogomet. 


 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:32 07.03.2020.

Samo sex oglasi. Smije li se još normalno komentirati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije