Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI DERBIJA

Bilićev miljenik prijetio najskupljem igraču svijeta: Sramota što je rekao

Neymar
Foto: Reuters
1/6
27.02.2018.
u 14:50

Neymar je ozlijedio gležanj u duelu s Bounom Sarrom, koji odbacuje optužbe da je namjerno ozlijedio Brazilca.

Miljenik Slavena Bilića iz vremena u West Hamu, a danas igrač Marseillea Dimitri Payet u derbi utakmici protiv PSG-a prijetio je najskupljem nogometašu svijeta Neymaru.

– Reci Neymaru da se smiri ili ćemo se mi obračunati s njim – poručio je Payet sucu na nedjeljnoj utakmici, doznaje Goal.

Čuli su to i igrači PSG-a pa je Thiago Silva nakon utakmice rekao:

– Sramota je to što je Payet rekao sucu – da su ga željeli ozlijediti. To nije nogomet. Neymar je sretan kada igra – rekao je Thiago Silva za Canal +.

Neymar je ozlijedio gležanj u duelu s Bounom Sarrom, koji odbacuje optužbe da je namjerno ozlijedio Brazilca.

– Neymar? Ja znam samo da sam išao na loptu, nisam išao u taj duel s namjerom da ikoga ozlijedim jer to nije moj način igre. Šteta, ali i ozljeda je dio utakmice kao i svaki drugi – rekao je Sarr.

Neymar je tijekom utakmice koju je PSG dobio 3:0 fauliran osam puta, što je najveći broj faula koji je napravljen nad njim tijekom 81 minute u svim natjecanjima u kojima je igrao.

S terena je iznesen na nosilima u suzama, a prve prognoze govore da ga neće biti mjesec dana. Iz PSG-a zasad odbacuju mogućnost da će na operaciju.

– Još nismo donijeti odluku o operaciji. Pratit ćemo njegovo stanje  nekoliko sljedećih dana i nakon toga odlučiti – rekao je trener PSG Unai Emery.

Neymar
1/18

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:12 27.02.2018.

Neymar se sam ozlijedil!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije