Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Tuga Slavena Bilića: Bešiktaš kiksao kod kuće i pao na treće mjesto

slaven bilić
Reuters
10.05.2015.
u 20:06

Bešiktaš je sada na trećem mjestu, ima bod manje od Fenera i dva manje od Galatasaraya. Do kraja su ostala još četiri kola, a Bilić u 33. mora u goste trenutačno vodećoj momčadi.

Slaven Bilić nije se uspio vratiti na vrh turske lige sa svojim Bešiktašem. Nakon što su u 30. kolu slavili i Galatasaray i Fenerbahče, Bešiktaš kod kuće nije uspio pobijediti Gaziantepspor, završilo je 1:1.

Bilićeva momčad odlično je otvorila susret i povela već u sedmoj minuti, Sosa je zabio za vodstvo. Tri minute prije kraja prvog dijela Chibuike je izjednačio rezultat, a u nastavku je Bilićeva momčad potpuno pritisnula, ali igrači nisu bili precizni. pogodili su i gredu, Demba Ba promašio je zicer, ali lopta nije htjela u gol. Štoviše, mogli su i izgubiti jer je Gaziantepspor u petoj minuti sudačke nadoknade išao u kontru 3 na 1, ali je napadač u čistoj prilici pogodio vratnicu, a sudac odmah označio kraj.

Tako je Bešiktaš sada na trećem mjestu, ima bod manje od Fenera i dva manje od Galatasaraya. Do kraja su ostala još četiri kola, a Bilić u 33. mora u goste trenutačno vodećoj momčadi.

>>Lovrenu 90 minuta u remiju Chelseaja i Liverpoola, Gerrardu pljesak Stamford Bridgea

Komentara 3

RI
rikavac
22:43 11.05.2015.

sa onakom ekipom kakvu ima Bilic gdje jedino Demba Ba nesto vrijedi a znamo da je to radnicki klub da nema novaca ko Fener i Galata i da se tako ravnopravno bori za prvaka skidam kapu. Da dodje bilo ko za trenera i veci strucnaci od Bilica nebi nista bolje uradili.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:19 11.05.2015.

Postoji skupina ljudi koji su predodredjeni luzeri i neznalice... A Bilić je jedan od njih. Da u svojoj ekipi ima još Messia, Ronalda, Balea, Robbena, Luku, Pogbu.... ne bi digurao dalje od 3. mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije