Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Slaven Bilić nije dugo proslavljao maksimirsku pobjedu, te se okrenuo sljedećem kvalifikacijskom susretu

Bilić: Stipe će valjda braniti i u Ligi prvaka

16.10.2006.
u 19:25

Izbornik je pobjedu nad Engleskom pospremio u ladicu s riješenim slučajevima i već se okrenuo prema novim zadacima. Trenutačno nije u najboljoj formi, ali ipak ga se ne može obeshrabriti. - Uhvatila me nekakva prehlada, ali ne dam se. Sve je u redu, malo smo uživali u pohvalama poslije Engleske, ali već dan poslije počeli smo s novim poslom. Spremamo se za Izrael i sa stručnim stožerom već smo počeli razmatrati razne varijante.

Jeste li već složili plan praćenja naših igrača? - Okvirno znamo koga bismo trebali gledati i na kojim utakmicama, ali još nemamo detaljan plan tko će ići na koju utakmicu. Imat ćemo ga sutra ili preksutra. Kakva je situacija sa Stipom Pletikosom? Hoćete li ići u posjet čelnicima njegova kluba, s obzirom na to da je branio čitav susret?

- Mislim da sada ne treba izazivati nikakve sukobe, s obzirom na to da se Stipe najzad našao među vratnicama. Vidjet ćemo, bude li branio i u Ligi prvaka, protiv Valencije, znači da se situacija popravlja, pa bi, u tom slučaju, bilo najbolje ostaviti stvari kakve jesu. Lako je moguće da i njegov trener Mircea Lucescu ipak nije ostao imun na odlične Pletikosine reprezentativne nastupe. Slaven Bilić zna najnoviju situaciju s ozljedom Gorana Sablića, ali, kako kaže, nova situacija zapravo i ne postoji.

- Goran Sablić nije igrao ovaj vikend, ali kod njega se ne radi o novoj ozljedi, već mora sanirati postojeću. Koliko znam, danas bi trebao biti na operaciji kod dr. Nemeca. Njegova operacija ne remeti nam planove, a od kada smo se posljednji put vidjeli ništ sea novo nije dogodilo. Nadam se da će operacija proteći u redu i da će se Sablja dobro oporavljati.

Znate li koliko nećete moći računati na njega? - Oporavak traje mjesec, mjesec i pol, što znači da ga ne očekujem u Izraelu, već na proljetnim reprezentativnim akcijama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije