Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljira u Bešiktašu

Bilić: Samo da mi ne izvuku Liverpool

Besiktas' coach Slaven Bilic congratulates Cenk Tosun after scoring a goal against Tottenham Hotspur during their Europa League Group C soccer match at Ataturk Olimpiyat Stadium in Istanbul December 11, 2014.            REUTERS/Osman Orsal (TURKEY  - Tags
13.12.2014.
u 07:00

– Teško je reći koga želim, ali nikako ne bih volio igrati protiv Liverpoola. Nadam se samo dvjema odličnim utakmicama i da ćemo uživati u njima

Slaven Bilić briljira na klupi Bešiktaša. Vodeći je u turskom prvenstvu, a pobjedom 1:0 protiv Tottenhama osvojio je i prvo mjesto u skupini Europske lige.

– Igrali smo odlično protiv Tottenhama, nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača, ali uspjeli smo pobijediti. To je veliki uspjeh – rekao je Slaven Bilić nakon Tottenhama.

U drugom krugu Europske lige Slaven bi želio izbjeći engleske protivnike, osobito Liverpool.

– Teško je reći koga želim, ali nikako ne bih volio igrati protiv Liverpoola. Nadam se samo dvjema odličnim utakmicama i da ćemo uživati u njima – rekao je Bilić. 

>> Slaven Bilić u svim natjecanjima prvi: Zaslužili smo to, radimo naporno

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
08:59 13.12.2014.

Iskrene čestitke Biliću. Onje uvijek "govoril na terenu", a ni se bavil omalovažavanjem drugih il prepucavanjem prek medija.

Avatar nula
nula
10:19 13.12.2014.

Ocito je ; sljedeci manager Liverpoola je ... Slaven Bilic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije