Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE KRITIKE

Bild "opalio" po Mandži: Izgubio je osjećaj za gol

Mario Mandžukić (1)
Reuters
17.12.2012.
u 12:03

"Danas je Super Mario superslab, superbezopasan, superneučinkovit i superukočen", piše Bild

Mario Mandžukić ponovno je na meti njemačkih medija, a nove kritike stižu nakon što u 17. kolu Bundeslige protiv Borussije M. (1:1) ponovno nije zabio i tako golgetersku krizu zaključio na 334 minute.

"Mario Mandžukić izgubio je osjećaj za gol", piše Bild i podsjeća da je Bayernov napadač zadnji put zabio u 12. kolu protiv Nürnberga.

Iako je svoju karijeru u Bayernu počeo savršeno zabivši devet pogodaka u prvih 11 kola te tako izbio na prvo mjesto ljestvice strijelaca i zaradio nadimak "Super Mario", u zadnjih mjesec i pol sve je krenulo nizbrdo.

"Danas je Super Mario superslab, superbezopasan, superneučinkovit i superukočen. Od povratka pravog Super Marija, imena Mario Gomez, Mandžukiću ništa ne uspijeva", piše Bild.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
14:14 17.12.2012.

Treba ga pogoditi u zivac : na klupu s njim dvije tekme pa cete vidjeti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije