Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAVRANOVIĆ NAKON POBJEDE

'Nismo izgubili glavu ni kada smo ostali s igračem više...'

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige
Slavko Midzor/PIXSELL
05.11.2020.
u 23:50

Ovom je pobjedom Dinamo zasjeo na čelo skupine preskočivši upravo Austrijance koji kaskaju bod za Modrima. "Jako teška utakmica, ali dobro smo pripremili utakmicu", kaže Gavranović

Dinamo je napokon nakon 256 minuta 'suše' zabio gol u Europskoj ligi i u podosta uspavanoj utakmici slavio protiv austrijskog Wolfsbergera na Maksimiru minimalnim rezultatom 1:0.

Strijelac je bio džoker s klupe - Atiemwen koji je ušao u 74. minuti, a zabio samo dvije minute kasnije. 

Ovom je pobjedom Dinamo zasjeo na čelo skupine preskočivši upravo Austrijance koji kaskaju bod za Modrima.

Alen Peternac je na konferenciji za medije rekao:

- Teško izborena pobjeda, ali svaka pobjeda je pobjeda. Prvo poluvrijeme je falilo agresije prema naprijed, u završnici je falilo dubine. Nakon crvenog kartona su se oni zatvorili, a mi smo igrali kako je njima odgovaralo. Kada smo ubacili Atiemwena rekli smo da idemo više kroz sredinu i eto to je bilo dobro, tako smo došli do pobjede.

Dinamo je prvi na ljestvici nakon pola puta bez poraza i bez primljenog gola.

- Nastavljamo naš niz uspješnosti. Mislim da imamo dobar niz, moramo samo tako nastaviti. Nemamo 11 igrača, to vidimo, imamo ih 20. Bila je ovo rovovska bitka, svaka čast dečkima - zaključio je drugi pomoćnik Zorana Mamića.

- Jako teška utakmica, ali dobro smo pripremili utakmicu. Sve u svemu, mislim da je zaslužena pobjeda. Nismo izgubili glavu ni kada smo ostali s igračem više. Mislim da smo doveli mirno utakmicu kraju i zasluženo dobili - rekao je Mario Gavranović.

- Nakon reprezentativne stanke nadam se da ćemo se svi vratiti zdravi i ići na lov po to europsko proljeće - zaključio je modri napadač.

- Mislim da smo ispunili sve trenerove zahtjeve. Radili smo sve što smo ovih dana radili na treningu i mislim da je to dovelo do ovog slavlja - rekao je Bartol Franjić.

- Drago mi je zbog asistencije, ali još mi je draže zbog pobjede. Europska utakmica nijedna nije lagana, ali svi smo sretni zbog ove pobjede - kaže Lovro Majer. 

- Vidimo kakva nam je grupa, puna iznenađenja, svatko je svakog pobijedio, ali ako nastavimo ovako vjerujem da ćemo proći dalje - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
00:01 06.11.2020.

Sada se polako treba resetirati od svega negativnog, pokazali ste da možete, sada ste skinuli teret, prvi ste i na dohvat proljeća, siguran sam da će u nastavku i igra biti još puno bolja, odnosno igra prema naprijed, no i zrelost je ekipe ne dobiti niti jedan gol, kontrolirati rezultat, dečki možete još puno toga u EL, kontinuirano se dižete, proljeće je vaše, ale, ale, Dinamo ale...

ČE
Čedolovac
06:52 06.11.2020.

Izgleda da vam je krivo što je dinamo dobio? Od slike na kojoj igrac ispuhuje nos pa do teksta..jadno..

DU
Deleted user
09:30 06.11.2020.

Zamisli da su ostali bez još jednog igrača (a bili su na dobrom putu čitavo vrijeme), tada bi vam bilo još teže "sačuvati glavu". Morali biste krenuti naprijed i prije 75. Čestitke na pobijedi, zaslužena je,ali se ne mogu pomirit sa igrom kakvu Dinamo prezentira odkad je Zoki na klupi. Lutanja na igračkim pozicijama i defanzivno orijentirana taktika protiv slabijih momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije