Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJ OD KLUBA

Bijesni Tudor nije želio davati izjave. Otišao je jesti sushi pokraj klupskog autobusa

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant le RC Lens à l'Olympique de Marseille au stade Bollaert-Delelis à Lens
LAURENT SANSON
04.06.2023.
u 11:22

Novinar Amazon Primea otkrio je poprilično neobično ponašanje našeg trenera poslije poraza koji nije značio ništa

Hrvatski trener Igor Tudor oprostio se od Marseillea gostujućim 1:0 porazom kod Ajaccia, momčadi koja je već ranije ispala iz Ligue 1. Utakmica nije imala natjecateljski naboj niti za jednu ekipu jer je, što se njih tiče, sve bilo riješeno i prije zadnjeg kola. Međutim, čini se kako je Tudora ovaj poraz jako pogodio. 

Bivši vatreni nije želio dati izjave novinarima, pa se tog posla primio njegov pomoćnik Hari Vukas. Svi su se pitali gdje je nestao Tudor, a onda je stigao odgovor. Dok se Vukas pripremao za pressicu, novinar Amazon Primea otkrio je da je ljutiti Tudor otišao jesti sushi pored klupskog autobusa. 

- Nekad stvari jednostavno ne funkcioniraju. Nismo briljirali u napadu, ali smo napadali i kontrolirali utakmicu. Oni su se branili cijelo vrijeme i zabili pred kraj iz prekida. Opet se svelo na detalje. Naša sezona nije bila loša i ne možemo je rezimirati prema zadnjih nekoliko utakmica. Igrali smo nogomet pun intenziteta i rizika i mislimo da smo imali dobru sezonu - rekao je Vukas.

VEZANI ČLANCI:

Tudor je tako zaključio jednogodišnju avanturu u Marseilleu kojeg je dovukao do trećeg mjesta, iako je jedno vrijeme bio ozbiljan kandidat za ugroziti prvaka PSG-a. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije