Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuzi pišu

Hrvat ponovo na klupi Marseillea? Među kandidatima je Tudorov stari znanac

ITA, Serie A, Torino FC vs Hellas Verona
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari
1/3
02.06.2023.
u 22:56

Trenutno je Torino na devetom mjestu ljestvice Serie A, a premda je Ivan Jurić do 2024. godine vezan ugovorom u Francuskoj ga ubrajaju među potencijalne kandidate za Tudorova nasljednika, dok Talijani već mjesecima govore kako će se nastaviti suradnja sa "crvenim bikovima"

Marseille bi nakon Igora Tudora s klupe mogao ponovo voditi Hrvat. Ovaj puta, riječ je o Ivanu Juriću. Kako prenosi L'Equipe 47-godišnjih hrvatski trener jedan je od kandidata za klupu legendarnog francuskog kluba nakon što je Tudor otišao godinu dana prije isteka ugovora.

Osim njega kao potencijalne kandidate francuski mediji navode Giana Piera Gasperinija iz Atalante, Raffaelea Palladina iz Monze, Vicenza Italiana iz Fiorentine i Marcelina koji je s Pablom Longoriom surađivao u Valenciji.

GALERIJA Inter preko gradskog rivala Milana došao do finala Lige prvaka

ITA, Serie A, Torino FC vs Hellas Verona
1/8

Zanimljivo je da je Jurić Tudora već jednom naslijedio na klupi nekog kluba. Konkretno, riječ je o njegovu dolasku u Veronu 2019. godine. Hrvatski kandidat od već dvije godine vodi Torino, a ugovor s klubom vrijedi mu do 2024. godine.

VEZANI ČLANCI:

Trenutno je njegov klub na devetom mjestu ljestvice Serie A, a talijanski mediji posljednjih su mjeseci nagađali da će Jurić produljiti suradnju sa "starim" Torinom. Do sada je kao prvi trener vodio Mantovu, Crotone, Veronu i juniore Genoe.

VIDEO Pao dogovor težak 1.2 milijarde eura: Messi odlazi iz PSG-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije