Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Bijesni Modrić u izdanju kakvog ga niste vidjeli: Čekao ga u tunelu, a onda je krenulo...

QAT, FIFA WM 2022, Argentinien vs Kroatien
Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari
1/5
03.01.2024.
u 10:21

- Sramota. Bilo je očito. Bilo je očito da ćeš to učiniti. Očito - govorio je Modrić sucu Orsatu nakon poraza u polufinalu SP-a

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva s 3:0, ali tko zna što bi bilo da talijanski sudac Daniele Orsato nije gadno pogriješio i dosudio kazneni udarac za Argentinu. Prvo nije dosudio korner za vatrene, da bi u idućoj akciji krivo procijenio te umjesto kontraprekršaj, sudio je penal za gaučose. 

Kapetan Luka Modrić bio je jako nezadovoljan suđenjem talijanskog suca što je jasno rekao za argentinsku televiziju Deportiv.

 

- Igrali smo jako dobro do penala, koji prema meni nije ni trebao biti dosuđen. Inače ne pričam o sucima, ali nemoguće je to izbjeći. On je jedan od najgorih sudaca koje poznajem i ne pričam samo o danas. Ranije mi je sudio i nikad nisam imao dobro sjećanje na njega. On je katastrofa! - izjavio je razočarani Modrić. 

A sada je na Netflixu izašao nastavak dokumentarne serije Svjetski kapetani. U njoj se prikazuje i situacija na utakmici Hrvatske i Argentine.

Kamera Netflixa snimila je ljutitog Modrića koji je u tunelu čekao suca pa mu bijesno prigovorio što je scena koja do sada nije bila viđena.

- Sramota. Bilo je očito. Bilo je očito da ćeš to učiniti. Očito - govorio je Modrić.

 

Komentara 4

DL
darinko.latkovic
13:41 03.01.2024.

Luka Modric je potpuno u pravu FIFA je gurala Argentinu i Mesija da postanu prvaci,Orsato je ocito pogrijesio kod kornera i penala!

ZL
Zlatarkongozambija
20:02 12.01.2024.

Orsato, kao i Pitana ... Ostat će nam u lošem sjećanju.

DM
drazen.muhvic
12:40 03.01.2024.

Možda je Orsato čak i pogriješio, ali barem nije osuđivani kriminalac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije