Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogled - Dubravko Šimenc

Bezrazložno su napali mog prijatelja Marca Birrija

Hrvatska - Crna Gora (1)
Marko Prpić/PIXSELL, Marko Lukunić/PIXSELL
06.09.2010.
u 11:40

Najprije bih htio nešto reći u obranu svog prijatelja Marca Birrija, kojeg su neki mediji napali zato što je zabranio hrvatske zastave i pjesme.

To je apsolutna neistina, bezrazložno su ga napali, Birri nema ništa protiv hrvatskih navijača i pjesama, dapače oduševljen je ozračjem na bazenu u Zagrebu i veliki je prijatelj Hrvatske i vaterpola. Nije mu lako udovoljiti svim zahtjevima, ali jako se trudi, susretljiv je i rješava probleme.

I svi drugi su zadovoljni štimungom na Savi. Razgovarao sam sa Šefikom, oduševljen je. Naši su navijači korektni, navijaju za svoje i nikoga ne vrijeđaju. Uvredljive transparente, kad bi se pojavili, osobno bih uklonio, ali znam da ih neće biti.

Eto, prošao je prvi tjedan prvenstva, zbog obujma svog posla u organizaciji nisam ni gledao sve utakmice, ali imam dojam – a slično mi govore i drugi – da kvaliteta vaterpola nije na očekivanoj razini. Nema maštovitosti, nema vica u igri, nema poteza više, zbog kojega gledatelji dolaze na vaterpolo. Previše je tu snage, dopušta se preveliki keč i u takvoj igri ne dolazi do izražaja tehnika.

Što se naše reprezentacije tiče, vidljivo je da tu ima još prostora za bolju igru. Vjerujem da će se naši igrači u završnim utakmicama do kraja osloboditi i da će pokazati sve što znaju, a to nije malo. Uz pomoć ove prekrasne publike, koja je spremna biti osmi igrač, dupini mogu do samog vrha.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije