Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST KANDIDATA

Bez Slovenije i BiH! Na skraćenom popisu sudaca za derbije je ime koje vatreni ne vole

KATAR 2022 - Argentina vodi! Livaković je skrivio penal, Messi zabio
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
06.03.2024.
u 10:21

Zanimljivo je ime s liste Daniele Orsato. Riječ je o sucu koji je dosudio penal Dominika Livakovića na Julianu Alvarezu u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru (Hrvatska - Argentina) bez pregledavanja snimke situacije

Hrvatski nogometni savez skratio je listu mogućih sudaca za četiri preostala derbija između Dinama, Hajduka i Rijeke do kraja aktualne sezone - tri u ligaškim utakmicama i jedan u Kupu (3. travnja na Poljudu). Na popisu je ostalo šest kandidata, navode 24 sata. To su: Daniele Orsato, Marco Guida, Davide Massa, Felix Zwayer, Tobias Stieler i Daniel Siebert.

HNS i njegov predsjednik Marijan Kustić su nakon curenja snimki komunikacije iz VAR soba tijekom ligaških utakmica i posljedične ostavke Brune Marića na mjesto predsjednika Komisije nogometnih sudaca HNS-a, dogovorili s Uefom da za će najveće utakmice hrvatskog nogometa do kraja ove sezone zaduženi biti elitni suci Lige prvaka.

GALERIJA Dinamo srušio Rijeku u nevjerojatnoj završnici derbija. Brodić zabio za velika tri boda plavih (1:0)

KATAR 2022 - Argentina vodi! Livaković je skrivio penal, Messi zabio
1/15

Ovakav bi aranžman trebao osigurati poštenu završnicu rijetko kada napetije utrke za naslov prvaka Hrvatske. Tko će suditi koju utakmicu još uvijek nije poznato. Te bi informacije trebale biti potvrđene nakon usklađivanja raspored s talijanskim i njemačkim utakmicama. S liste kandidata su otpala imena slovenskih i bosanskohercegovačkih sudaca.

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo je ime s liste Daniele Orsato. Riječ je o sucu koji je dosudio penal Dominika Livakovića na Julianu Alvarezu u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru (Hrvatska - Argentina) bez pregledavanja snimke situacije. Lionel Messi je realizirao penal za vodstvo Argentine u 34. minuti, a Alvarez je upisao još dva pogotka u 39. i 69. minuti.

VIDEO Suci u najvećim europskim ligama zarađuju i po 20 puta više od hrvatskih sudaca

Komentara 1

NI
nikola1975
11:59 06.03.2024.

Nadam se da ipak nisu tako nepametni da dovedu tog s***nju u HNL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije