Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI U SEVILLI

Betisu spektakularni pogodak, Realu gol nakon zaleđa

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
24.01.2016.
u 22:31

Završilo je 1:1, ali sigurno će biti repova sljedećih nekoliko dana

Zinedine Zidane na Bernabeuu je pregazio dva suparnika, ali već na prvom gostovanju kao Realov trener je kiksao! Madriđani su kod do danas 15. Betisa odigrali tek 1:1, te propustili šansu približiti se na dva boda do vrha.

Nije bilo Balea zbog ozljede lista, a u zadnjih pet prvenstvenih utakmica on je sudjelovao u čak 12 golova (devet zabio, za tri asistirao)! Nije igrao ni ozlijeđeni Sergio Ramos.

Betis je poveo u 7. minuti! Najprije je Navas zaustavio zicer, ali je Cejudo spektakularno zabio iz voleja s ruba šesnaesterca!

Zanimljivo, ove su sezone do ovoga kola sva tri člana BBC-a zabila više golova od cijele momčadi Betisa: Ronaldo i Benzema po 16, Bale 13, Betis 13! Ali to ne znači ništa kad su dva boda izgubljena...

Moglo je biti izgubljeno i više da je sudac vidio zaleđe Jamesa Rodrigueza prije asistencije za Karima Benzemu u 71. minuti susreta.

U ranijoj utakmici Valencia je upisala još jedan remi, a tih 1:1 kod Deportiva izborila je tek golom Negreda u 93. minuti, nakon pogreške golmana Luxa! Pletikose opet nije bilo ni na klupi, možda je vrijeme za njega... Deportivo je poveo u 27. minuti golom Lucasa. Gary Neville kao trener Valencije u Primeri ima pet remija i dva poraza, još je bez pobjede!

>> Statistiku i ocjene igrača pogledajte na Goal.com

>> Otkriveno koliko je Real platio za Balea, ovo se neće svidjeti Ronaldu

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 5

Avatar Hunter86
Hunter86
23:17 24.01.2016.

Real se oprostio od naslova.

HR
hrvatin
14:14 25.01.2016.

Barca je jedna i jedina.

RM
Robespierre_Mne
23:41 24.01.2016.

Evo zasto recimo kod mene Gospodin Zdravko Mamic ima veliko postovanje,evo kakvog je on igraca podario svijetu,mali Lukica je cudo od igraca,jedina mu je mana sto se cesto povredjuje pa nije konstantan...Ali svaka cast Luka za nocasnju partiju pokazao si klasu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije