Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novinar ard-a

Best: Uefa je nakon moga teksta pokrenula istragu o Šukeru

Benjamin Best
Foto: DPA/PIXSELL
28.06.2015.
u 13:30

Zašto njemačko državno odvjetništvo nije optužilo Davora Šukera? Pitajte njih, poručuje Best.

Novinara ARD-a Benjamina Besta pitali smo što mu je jučer u telefonskom razgovoru kazao Milan Šapina, brat kladioničarskog gurua Ante Šapine, koji je osuđen na zatvorsku kaznu?

- Privatne razgovore ne komentiram - uzvratio je Benjamin Best.

Zašto njemačko državno odvjetništvo nije optužilo Davora Šukera?

- Pitajte njih. Meni su rekli da ne komentiraju svoje istrage. No, znam da je nakon objave moga teksta Uefa pokrenula istragu o Šukeru - kaže Best.

>>Šapina: Ljutit sam na tog balavca jer je ocrnio nedužna čovjeka, Šukera! Moj brat mu nije javljao rezultate

Komentara 13

Avatar comparator
comparator
14:17 28.06.2015.

Ovo je očigledna udbaška intriga koja je našla plačenika za svoju rabotu. Sve se svodi na pokvarenu politiku optuživanju kojom se preko medija prvo napravi od nevinog čovjeka kriminalac pa mu za obranu ne ostaje puno prostora. U ovom slučaju je napad na Šukera pokrenula lijevica iz Hrvatske koja se želi dočpati bogatog kolača koji pod svojom "kapom" drži još jedini hrvatski sportski savez HNS.

BA
balic
14:10 28.06.2015.

arogantni balavac,njemu su odgovorili da ne komnetiraju svoje istrage. Nitko, ne komentira istrage i dok su istrage u toku,ni policija .Ja se nadam da ce ovakva novinarska klika biti azurnije preispitana i ispitana a onda odmjereno kaznjena.

BI
biokovo
14:34 28.06.2015.

Drugovi- nece proci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije