Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegov idol

Benzema: Ronaldo, onaj brazilski, najbolji je igrač svih vremena

Benzema
Reuters
15.02.2016.
u 20:51

- Gledao sam snimke njegovih utakmica i pokušao ga kopirati, ali nije lako. Neke njegove poteze zaista je nemoguće izvesti.

Karim Benzema, napadač madridskog Reala, otkrio je tko je njegov nogometni uzor. Francuz je, naime, izjavio da se divio Ronaldu, ali nije mislio na sadašnjeg suigrača, već na Brazilca Ronalda.

- Kad sam bio mlađi, gledao sam Ronalda kako igra i on je imao veliki utjecaj na mene. On je po mom mišljenju najbolji igrač svih vremena, rekao je Benzema i dodao:

- Gledao sam snimke njegovih utakmica i pokušao ga kopirati, ali nije lako. Neke njegove poteze zaista je nemoguće izvesti.

>>Ovo su igrači koje su ozlijedili suigrači, a najveći je pehist jedan Hrvat!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije