Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži mjesto

Benzema na posudbu u Manchester United?

Karim Benzema
Reuters
04.04.2010.
u 14:05

U svojoj premijernoj sezoni u madridskom Realu, u koji je stigao prošloga ljeta iz Lyona, Karim Benzema ne može naći stalno mjesto u udarnoj postavi momčadi.

Dio razloga leži u ozljedama, ali i u sjajnoj formi Gonzala Higuaina, strijelaca 23 gola iz jednako toliko utakmica Primere. Sve to, tvrdi Daily Mirror, a prenosi Goal.com, sa zanimanjem prati klub s Old Trafforda.

Još prošle sezone Manchester United nudio je Lyonu 20 milijuna funti za otkup sjajnog napadača koji je, poznato je, za desetak milijuna više stigao u Madrid. Ipak, "crveni vragovi" ne odustaju od njegova angažmana pogotovo nakon što su iscurile neke informacije prema kojima se Real sprema na njegovu posudbu.

Sir Alex Ferguson mogao bi tako ponovno stati u red za njegove usluge, a najvećeg kandidata Manchester će imati u Milanu, jednako toliko zainteresiranom za usluge napadača francuske nogometne reprezentacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije