Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI SLAVILI U GORICI

Benrahou: 'Ljubav prema Hajduku želim pokazati na terenu, a ne na Instagramu'

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/45
09.03.2024.
u 21:10

"Kod svog gola želio sam pratiti akciju. Mislim da je akcija bila dobra. Pokušao sam biti u dobroj zoni za završiti akciju i da imam priliku zabiti. Imao sam malo sreće, ali bio sam dobro pozicioniran", rekao je Yassine Benrahou u osvrtu na svoj gol

Hajduk je u 26. kolu Hrvatske nogometne lige pobijedio je Goricu rezultatom 3:0. Bijeli su u gostima poveli golom Marka Livaje u 22. minuti. Vodstvo je povisio Yassine Benrahou u 31. minuti. Konačan rezultat je postavio Rokas Pukštas u 41. minuti. Ovom su pobjedom izbili na prvo mjesto ljestvice s dva boda više od Rijeke. Kvarnerski klub u nedjelju igra protiv Osijeka i treba im pobjedu ako žele zadržati vodeće mjesto u poretku.

Yassine Benrahou je odigrao sjajnu utakmicu te upisao gol i asistenciju. Nedavno je bio u središtu pozornosti nakon brisanja svih objava vezanih uz Hajduk sa svoga Instagram profila. Nakon utakmice je komentirao igru.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/45

"Mislim da je bila dobra utakmica. Pobijedili smo 3:0, trebamo bodove. Sretan sam zbog momčadi, što sam pomogao svojim golom. Na treninzima radimo kombinacije kod kornera. Dajaku je izveo prvi korner, a onda sam ja preuzeo", rekao je igrač Hajduka i dodao:

"Kod svog gola želio sam pratiti akciju. Mislim da je akcija bila dobra. Pokušao sam biti u dobroj zoni za završiti akciju i da imam priliku zabiti. Imao sam malo sreće, ali bio sam dobro pozicioniran."

VEZANI ČLANCI:

Na kraju je nekoliko riječi posvetio epizodi s Instagramom.  "Ne znači ništa. Što se tiče cijele situacije želim pokazati navijačima svoju ljubav prema klubu na terenu, a ne na Instagramu. Primio sam dosta pozitivnih poruka, ali to su privatne stvari." 

VIDEO 7 ključnih pitanja: Ovo je sve što trebate znati o predsjedničkim izborima u Dinamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije