Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Benfici samo bod protiv Belenensesa, primili dva gola u dvije minute

Benfica
Foto: Reuters/Pixsell
Autori: Drago Hudika, Hina
11.03.2019.
u 23:23

Benfica i dalje na prvom mjestu sa 60 bodova koliko ima i drugoplasirani Porto, ali uz slabiju gol-razliku

Dinamov suparnik u osmini finala Europske lige Benfica nije kuće uspjela pobijediti Belenenses. Utakmica 25. kola portugalske lige završila je 2:2, nakon što je Benfica vodila s 2:0.

Sva četiri pogotka postignuta su u drugom poluvremenu. Za Benficu su zabijali Jonas (55.) i Samaris (63.), a Viana (68.) i Kikas (70.) za Belenenses.

>> Pogledajte izjavu Brune Petkovića nakon pobjede nad Benficom

Gosti su utakmicu dočekali s igračem manje, Eduardo Henrique je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Benfica i dalje na prvom mjestu sa 60 bodova koliko ima i drugoplasirani Porto, ali uz slabiju gol-razliku.

U posljednjoj utakmici 27. kola njemačkog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpijskom stadionu u Rimu svladala Empoli s 2-1 (2-1).

Domaće je u vodstvo doveo El Shaarawy (9), gosti su vrlo brzo izjednačili autogolom Juana Jesusa (12-ag), na pobjednički start Claudiju Ranieriju na klupi Rome osigurao je Schick (33). 

Ante Ćorić ostao je na klupi Rome kao i Marko Pajač na klupi Empolija.

>> Pogledajte galeriju: Dinamovi navijači napravili sjajno ozračje

Peta Roma sada ima 47 bodova, četiri manje od trećeg Milana, a tri od četvrtog Intera, dok je Empoli ostao 17. s 22 boda, jednim više od 18. Bologne koja se nalazi u zoni ispadanja.

Na vrhu je Juventus sa 75 bodova, 18 više od drugog Napolija.

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta u posljednjoj su utakmici 25. kola njemačkog prvenstva kao gosti u Duesseldorfu svladali Fortunu s 3-0 (0-0).

Goste je u vodstvo doveo Paciencia (47) na početku drugog poluvremena, da bi pobjedu s dva gola u sudačkoj nadoknadi potvrdio Haller (90+1, 90+3).

Ante Rebić zbog ozljede nije konkurirao za nastup u momčadi Eintrachta, kao ni Davor Lovren kod Fortune.

S ova tri boda Eintracht je stigao na peto mjesto ljestvice s 43 boda, jednim više od šestog Bayera iz Leverkusena, dok je Fortuna 11. s 31 bodom.

Na vrhu su Bayern i Borussia Dortmund s po 57 bodova.

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
23:42 11.03.2019.

Benfica je igrala isto kao i sa Portom..non stop su 2 ili 3 igrača oko protivničkog igrača i ako duže drži loptu obavezno rade prekršaje koji suci toleriraju. Gosti su igrali zato duge lopte i brzo su ih se rješavali jer su izuzetno puno trčali. Kao i protiv Porta oko 70 minute Benfika rapidno pada sa trčanjem i presingom i rade sve više prekršaja. Nakon što su dobili prvi gol od Belenessesa jednostavno su se raspali, a gostujućim igračima svaka čast na fizičkoj pripremi. Potpuno su ih natrčali naročito tih zadnjih 25 minuta. Obrana je igrala u skoro istom sastavu kao s Dinamom, a napad je bio skoro kao sa Portom... Dinamo mora imati brzi protok lopte i dobru fizičku spremu jer samo tako može proći.

Avatar Thc
Thc
01:16 12.03.2019.

Dinamo će popit najmanje četri komada😉.Dao Bog da sam u krivu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije