Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA predsezona

Bender ubacio deset koševa u porazu Sunsa, Hezonja skroman

Dragan Bender
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.10.2018.
u 15:40

Dragan Bender je u 93-115 domaćem porazu Phoenix Sunsa od Portland Trail Blazersa igrao 17 minuta i za to vrijeme ubacio deset koševa

Košarkaši New York Knicksa u trećoj su predsezonskoj utakmici uoči starta nove NBA sezone ostvarili i treću pobjedu svladavši u svom Madison Square Gardenu New Orleans Pelicanse sa 106-100, a hrvatski igrač u redovima Knicksa Mario Hezonja je za 14 minuta provedenih na terenu postigao pet koševa (šut za dva 1-3, trica 1-3) uz četiri skoka te po jednu osvojenu loptu i asistenciju.

Najbolji kod Knicksa bili su Tim Hardaway mlađi s 21 ubačajem i Enes Kanter s 20 poena i 15 skokova, dok je Nikola Mirotić upisao 19 pogodaka uz 12 skokova za Pelicanse koji su izgubili sve tri svoje dosadašnje predsezonske utakmice.

>> Pogledajte kako su mladi košarkaši nakon osvojenog zlata zapjevali Lijepu našu u Novom Sadu

Dragan Bender je u 93-115 domaćem porazu Phoenix Sunsa od Portland Trail Blazersa igrao 17 minuta i za to vrijeme ubacio deset koševa (šut za dva 1-1, trica 1-2, slobodna bacanja 5-7) te sakupio pet skokova i ostvario jednu asistenciju.

Najučinkovitiji u dresu Sunsa bio je prvi izbor s ovogodišnjeg "drafta" Deandre Ayton s 19 poena i 14 skokova, dok je Jusuf Nurkić s 19 ubačaja prevodio Blazerse.

Sunsima je ovo bio drugi predsezonski poraz u trećem nastupu, dok su Blazersi ostvarili prvu pobjedu u drugoj utakmici.

Nova NBA sezona počinje 16. listopada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije