Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BECKS ŽALI

Beckham: Žao mi je što sam otišao iz Manchestera

David Beckham
Reuters
03.01.2010.
u 14:27

- Volio bih da se nikada nisam niti maknuo iz Manchester Uniteda, no nije mi bilo suđeno ostati - izjavio je David Beckham, novi/stari veznjak talijanskog Milana.

Beckham je uspješnu nogometnu karijeru započeo u dresu momčadi s Old Trafforda 1993. godine, a u ondje se zadržao do 2003. nakon čega ostvaruje transfer u Real Madrid. Na Santiago Bernabeu igrao je do 2007., a potom odlazi u američku profesionalnu nogometu ligu (MLS) u kojoj se priključuje momčadi Los Angeles Galaxyja. Ove godine, kao i prošle, u siječnju pojačava redove Milana s namjerom ostanka u formi i borbe za odlazak u Južnoafričku Republiku gdje će se u lipnju održati Svjetsko prvenstvo.

- Svi znaju da sam spreman naporno raditi da odem na SP. Ne očekujem ništa osim teškog rada, te se samo nadam da ću biti dio engleske reprezentacije na Mundialu. To je ono što želim, igrati za svoju domovinu dokle će me god izbornici zvati - kazao je Beckham.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije