Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JAR-u

Beckham postaje posebni Capellov savjetnik

David Beckham
Reuters
14.05.2010.
u 09:15

Ozljeda i operacija Ahilove tetive su se ispriječile Davidu Beckhamu na putu prema igranju četvrtog mu po redu Svjetskog prvenstva, kojem će ove godine domaćin biti Južnoafrička Republika.

No, unatoč tome što će Engleska od 11. lipnja, pa nadalje, morati igrati bez svog markantnog nogometaša, izgleda da ipak ne mogu bez Beckhama. U kakvom god svojstvu...

Po navodima mnogih engleskih medija, izbornik Fabio Capello mogao bi Beckhama gurnuti u poziciju svog posebnog savjetnika. Nogometaš je talijanskom strategu interesantan ponajprije zbog činjenice što u skupini Engleska za suparnika ima Sjedinjene Države, a kako je Beckham nekoliko sezona proveo u Los Angeles Galaxyju vjerojatno ima prilično dobar uvid u mogućnosti najboljih američkih nogometaša.

Još uvijek nije uslijedio Capellov poziv Beckhamu za "posebnu ulogu", no engleski mediji naslućuju da Beckham po tom pitanju sigurno neće reći ne. Capello vjerojatno neće povesti Beckhama kao dio svog stručnog stožera na SP, no savjetnička uloga iz sjene vjerojatno bi mogla biti odrađena.

Unatoč ozljedi Beckham će posjetiti Južnoafričku Republiku tijekom Svjetskog prvenstva s namjerom lobiranja da Engleska zavrijedi domaćinstvo Mundijala 2018. godine.

Ključne riječi

Komentara 1

EU
EUPatriot
12:29 14.05.2010.

Beckham postaje posebni Capellov savjetnik, a Olić postaje poseban Bilićev vitez kraj TV ekrana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije