Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko im nije vjerovao

Beckenbauer: Prije mjesec dana ne bih stavio ni cent na nas

Bayern Lyon
AFP, Reuters
29.04.2010.
u 11:51

Franz Beckenbauer, počasni predsjednik münchenskog Bayerna, tvrdi da ga Interov plasman u finale Lige prvaka uopće nije iznenadio.

Takvo je što odavno očekivao, ali, dodaje, svojem klubu baš i nije vjerovao.

- Gledajući njihove dvije pobjede protiv Chelseaja bilo mi je jasno da će otići daleko. Polufinale protiv Barcelone samo je potvrdilo moje predviđanje. Impresionira način na koji igraju, kompaktni su i imaju velik broj sjajnih pojedinaca, a svi pomažu jedan drugome.

- Mi u Bayernu znamo što Lucio može, ali i za što su sposobni Sneijder, Eto'o i ostali. To je skupina prvaka postavljena taktički vrlo inteligentno. U Joseu Mourinhu Imaju sjajnog trenera, dobro pripremljenog za svaku utakmicu. Jaki su.

- I mi smo u finalu i sposobni smo svakoga pobijediti, što smo nebrojeno puta ove sezone i dokazali. Prije mjesec dana ne bih stavio ni cent na naš uspjeh. Prvi dio sezone nismo pokazali nešto što bi ulijevalo povjerenje - kaže Beckenbauer.

Finale Lige prvaka između Bayerna i Intera bit će odigrano 22. svibnja na Santiago Bernabeuu, stadionu madridskog Reala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije