Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

BBC: Ivaniševićeva izjava među najboljima u desetljeću

Goran Ivanišević
Željko Lukunić | 24sata
23.12.2009.
u 16:53

Internetski portal BBC-a, najveće svjetske korporacije za emitiranje televizijskog i radijskog sadržaja, uvrstio je izjavu najboljega hrvatskog tenisača svih vremena među najbolje proteklog desetljeća.

Na popisu sjajnih izjava koje datiraju od 2000. do 2004. godine i koje će BBC objaviti u dva dijela, nalazi se ona Ivaniševićeva u All England Clubu iz 2001. godine, iste one u kojoj je osvojio svoj jedini Grand Slam naslov, pobjedom u legendarnom finalu u pet setova protiv Pata Raftera.

- Da mi neki anđeli dođu u snu i kažu: “Gorane, osvojit ćeš Wimbledon, ali samo ako nikad više u životu ne takneš reket”, ja bih rekao OK i nikada više ne bih igrao tenis” - kazao je tada Ivanišević.

Od brojnih ostalih izjava koje su se našle na BBC-ovu popisu izdvajamo one Georga  Besta, legendarnog nogometaša Manchester Uniteda o Davidu Beckhamu iz 2000., kao i onu Ronaldovu nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka s Brazilom 2002. godine.

- Ne zna udarati lijevom nogom, ne zna igrati glavom, ne zna uklizati i ne zabija mnogo  pogodaka, ali osim toga, on je sasvim u redu - izjavio je Best o Beckhamu.

- Siguran sam da seks nije tako velika nagrada kao osvajanje Svjetskog prvenstva. Nije da seks nije dobar, ali Svjetsko prvenstvo se igra svake četiri godine, a na seks ne morate čekati tako dugo - rekao je Ronaldo, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava (15 pogodaka).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije